Moldindconbank: Familia Mihail s-a mutat la casă nouă datorită unui credit imobiliar

Aurelia Mihail, împreună cu soțul și cei doi fii ai săi, s-au mutat la casă nouă cu ajutorul unui credit imobiliar de la Moldindconbank. Familia Mihail a procurat un apartament spațios cu două odăi în orașul Durlești, din municipiul Chișinău.

Foto: Moldindconbank

Aurelia, în vârstă de 34 de ani, lucrează consultantă în vânzări și demult visa la apartamentul personal, pe care să-l amenajeze așa cum își dorește. Prin urmare, soții Mihail au decis să apeleze după ajutor la o bancă de încredere.

„Soluția ideală a fost un credit ipotecar de la Moldindconbank, care ne-a oferit ”o invitație” în casa noastră, la cele mai bune condiții”, a spus Aurelia.

Familia Mihail a luat un credit în valoare de 800 000 de lei pe o perioadă de 25 de ani, cu o dobândă avantajoasă și Zero comision de refinanțare.

„La Moldindconbank am avut o experiență foarte plăcută. Angajații de aici ne-au mers în întâmpinare, ne-au explicat totul foarte bine. A fost rapid, simplu și sigur. Iar alegerea noastră a fost repetată și de alți doi cunoscuți”, a povestit femeia.

Grăbiți-vă să prindeți oferta de la Moldindconbank. Până la 28 februarie, beneficiați de o rată a dobânzii de 5% pentru creditele imobiliare de achiziție, iar dacă primiți salariul pe card Moldindconbank - 4,5%. Profitați de ofertă acum!

Moldindconbank – mereu alături!


// console.log('no ads situation')