/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Hyundai Motor Group prezintă E-GMP – prima sa platformă pentru maşini electrice pe baterii

missing
02 decembrie 2020, ora 16:46

Hyundai Motor Group a dezvăluit astăzi Electric-Global Modular Platform – E-GMP, prima sa platformă dedicată doar automobilelor electrice cu baterii (BEV). Arhitectura va servi drept tehnologie de bază pentru următoarea generație de modele BEV a mărcilor Hyundai şi KIA.

Începând din 2021, platforma E-GMP va servi drept structură pentru o gamă de noi automobile BEV, incluzând modelul IONIQ 5, dezvoltate de Hyundai Motors. Tot în anul care vine vor fi arătate primele modelele BEV dedicate dezvoltate de KIA Motors Corporation, dar și o serie de alte maşini. Află mai multe despre caracteristicile interesante pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram