10 cadouri grozave pentru sărbătorile de iarnă. Pe toate le găsești în magazinele METRO

Sărbătorile de iarnă bat la geam, iar odată cu ele crește și dorința noastră de a le petrece în armonie și liniște, alături de cei dragi. Chiar dacă anul 2020 este unul diferit, iar contextul global ne-a pus în situația de a ne reseta prioritățile, nimic nu ne poate fura din bucuria de a oferi cadouri și de a face surprize apropiaților, în mod special de sărbători. Ca să nu te pomenești că sărbătorile de iarnă te prind fără cadouri, dar și pentru a-ți facilita alegerea, am pregătit o listă cu 10 cele mai bune idei de cadouri. Pe toate le găsești în magazinele METRO sau majoritatea dintre ele le poți comanda online de pe www.metro.md. Alege să faci cadouri care dau tonul atmosferei de sărbătoare și care sunt în tandem cu emoțiile pe care vrei să le transmiți!

Foto: Metro

Astfel, pentru ca atmosfera sărbătorilor de iarnă să fie caldă și liniștită, poți oferi cadou Un set de 7 lumânări pe suport de lemn Xmas. Decorațiunea are o formă neobișnuită și este sculptată în lemn, având 7 deschizături în care sunt plasate lumânările. Poate fi utilizată ca decor pentru sărbătorile de iarnă sau de fiecare dată când vrei să umpli casa de o lumină difuză și moale.

Cadouri / Sursa:Metro

În anotimpul rece ne place să savurăm ceaiul sau cafeaua în fața șemineului, sub o pătură călduță. Ce poate fi mai plăcut decât o țesătură sută la sută din bumbac, de dimensiuni mari, cu ornamente de iarnă? Pătura din bumbac poate fi una dintre cele mai bune alegeri de cadou pe termen lung – poartă în sine amintirea persoanei dragi, te protejează de frig și poate fi utilizată timp de mai mulți ani.

Cadouri / Sursa:Metro

Și pernuțele de Crăciun pot fi un cadou surprinzător de drăguț. Cu cerbi, urși, brazi, Moș Crăciun și alte imagini decorative pentru sărbătorile de iarnă, aceste cadouri moi se încadrează perfect în atmosfera sărbătorilor de iarnă. Mai mult, sunt adorate de către copii, fapt pentru care și somnul pare mai dulce.

Nu uita nici de figurinele cu Moș Crăciun. Aceste cadouri simple turnate își pot găsi loc fie lângă brăduț, fie încadrate în decorul camerei. Sunt tocmai potrivite pentru spiritul Crăciunului și pentru a crea un spațiu de poveste. Figurinele îl reprezintă pe Moș Crăciun îmbrăcat tradițional, în roșu, cu un cadou sau un brăduț în spate.

Cadouri / Sursa:Metro

Un alt cadou care inspiră spiritul sărbătorilor este cana de Crăciun. Este realizată din ceramică, ceea ce garantează eleganță și rafinament. Cu o capacitate de 300 ml, poți savura băutura preferată în timp ce citești, muncești la birou sau te ocupi de alte treburi. Designul pozitiv contribuie la atmosfera de sărbătoare.

Iar dacă vrei să impresionezi pe cineva, alege să oferi cadou Coronița Candelă de Crăciun. Acest cadou deosebit este unul dintre cele mai relevante simboluri ale sărbătorilor de iarnă. Coronița este creată din ramuri de brad, cu globuri și alte ornamente dedicate, iar în mijloc are o lumânare de tip candelă. În funcție de modelul pe care îl preferi, alegi și dimensiunile care îți sunt pe plac.

Cadouri / Sursa:Metro

Dacă ești în pană de idei la capitolul cadouri pentru copii, seturile de produse pentru igienă sunt o decizie bună. Atât pentru băieței, cât și pentru fetițe, le găsești cu design special pentru sărbătorile de iarnă, cu două sau trei produse în set. Mai mult, fiecare cadou include și un joc-surpriză în interior.

Și cadourile dulci pot fi surprize plăcută de sărbători. Jucăria Moș Crăciun (cu pachet de dulciuri în interior) include ciocolată, bomboane și biscuiți gustoși pentru fiecare dintre noi. Acest dar este o opțiune bună atunci când nu cunoști preferințele celui pe care vrei să-l surprinzi, dar ții neapărat să-i oferi un cadou.

Cadouri / Sursa:Metro

Iar dacă vrei ca darul tău să fie unul și mai special, optează pentru setul de 118 globuri asortate. Acestea sunt suficiente pentru a decora un brad de peste 1 metru, iar culorile alb, negru, auriu și argintiu îi vor oferi bradului un aspect elegant și impresionant.

Cadouri / Sursa:Metro

Și Suvenirele glob de zăpadă reprezintă o modalitate frumoasă de a felicita prietenii sau colegii cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Iar pentru că cel mai des apelăm la cadouri simbolice, acestea sunt mai mult decât potrivite. În interior, globul conține scene diverse: o căsuță, un brad, o decorațiune de iarnă, Moș Crăciun, Alba ca Zăpada sau alte simboluri specifice sărbătorilor.

Ai zeci de motive să faci cadouri drăguțe și să-i surprinzi pe cei dragi!

Lista întreagă de oferte de cadouri o găsești aici.


// console.log('no ads situation')