/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Accident în SUA. Dintr-o Tesla au sărit bateriile la propriu, una ajungând într-o casă care ar fi putut lua foc

missing
01 decembrie 2020, ora 17:07

Producătorii auto care fac mașini electrice acordă o mare şi maximă atenție siguranței bateriei – un element care funcţionează la o tensiune destul de înaltă şi care este protejat de structura corpului autovehiculului pentru a garanta integritatea sa în cazul unui accident, fără a pune în pericol oamenii din cabină.

Dar, după caz şi circumstanţe, care nu pot fi testate sau prevăzute din fabrici, toate eforturile depuse de ingineri de ani de zile par a fi spulberate.

Acum câteva zile, într-un accident rutier care s-a întâmplat în oraşul Corvallis din statul american Oregon, o Tesla Model 3 a fost ruptă în jumătate. Citeşte continuarea şivezi mai multe imagini foto/video de la faţa locului, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram