Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Mesajul postat de fostul ministru…

Mesajul postat de fostul ministru al Educației, Igor Șarov, după ce maestrul Doga a anunțat că se află la spital

La scurt timp după ce maestrul Eugen Doga a anunțat despre spitalizarea fostului ministru al Educației, Igor Șarov a publicat luni seară un mesaj pe Facebook în care anunță că, într-adevăr, în acest moment se află la spital fiind infectat cu noul coronavirus.

Vă mulțumesc pentru multiplele mesaje de încurajare. În aceste momente lupt și eu cu virusul COVID-19, dar datorită profesionalismului EROILOR zilelor noastre – MEDICII, urmez tratamentul prescris și sper ca foarte curând să revin la activitățile mele de suflet.

Urez multă sănătate tuturor și vă îndemn să aveți grijă de dumneavoastră, de cei dragi și de cei ce vă înconjoară”, a scris Igor Șarov pe Facebook.

Despre faptul că fostul ministru al Educației, Igor Șarov, se află internat la spital a anunțat luni, 30 noiembrie, maestrul Eugen Doga, printr-un mesaj postat pe Facebook.

La 9 noiembrie, miniștrii desemnați de Partidul Democrat din Moldova (PDM) în Guvernul Chicu, patru la număr, printre care și Igor Șarov, au fost revocați din funcții, după ce conducerea Partidului Democrat a anunțat că după alegerile din 15 noiembrie se va retrage de la guvernare.