O față nouă, europeană, a scuarului „Mihai Eminescu”

La 27 noiembrie a.c., inaugurarea Scuarului „Mihai Eminescu” a marcat finalizarea lucrărilor de renovare, pe care le-au urmărit toți locuitorii municipiului. Timp de patru luni, scuarul a fost transformat într-un spațiu actual tendințelor de urbanistică modernă, datorită parteneriatului Mobiasbanca – OTP Group cu Primăria Municipiului Chișinău.

Foto: Mobiasbanca

Viziunea de renovare a reinventat identitatea acestui spațiu unic central în nuanțe proaspete. Noul concept extinde aria de utilizare a scuarului prin dotarea sa tehnică cu un sistemul acustic din 18 boxe, care permite desfășurarea evenimentelor culturale în aer liber, transmisiunea concertelor și a spectacolelor radio.

Scuarul este amplasat în centrul Chișinăului, o zonă ce reprezintă cartea de vizită a capitalei multiculturale, și se învecinează cu două edificii istorice, Teatrul Național „Mihai Eminescu” și Sala cu Orgă, cu deschidere spre sediul central Mobiasbanca – OTP Group. Această zonă este de mare interes pentru sute de pietoni și este deschisă tuturor doritorilor de a se bucura de o atmosferă similară capitalelor europene. La evenimentul de inaugurare au participat reprezentanții Primăriei mun. Chișinău, împreună cu membrii Comitetului Executiv al Mobiasbanca – OTP Group, în calitate de partener principal al acestui proiect.

Scuarul Eminescu / Sursa:Mobiasbanca

Suntem onorați că am contribuit la reinventarea unui spațiu important din Centrul Istoric al orașului, care, cu siguranță va bucura și oaspeții capitalei. Într-un an aniversar pentru Mobiasbanca – OTP Group, în care celebrăm 30 de ani de la înființarea băncii, suntem bucuroși să marcăm o realizare de mare impact pentru comunitatea în care ne desfășurăm activitatea. Acest parteneriat l-am adoptat în mod natural, scuarul „Mihai Eminescu” fiind amplasat în fața sediului central al Mobiasbanca – OTP Group. Scuarul este minunat în culorile dimineții și apusului, când se aprind luminile. Capitala se modernizează și aceasta nu poate decât să ne bucure.” a declarat László Diósi - președintele Comitetului Executiv - CEO, al Mobiasbanca – OTP Group.

Scuarul Eminescu / Sursa:Mobiasbanca

MOBIASBANCĂ – OTP Group S.A., parte a unui grup financiar internaţional, este un angajator responsabil pentru circa 800 angajați, o bancă de încredere pentru cei peste 168 000 clienți și un partener de încredere pentru societate, care de 30 de ani investește în sănătate, programe culturale, de educație și voluntariat.


// console.log('no ads situation')