Manchester United vs. PSG: Meci pe muchie de cuțit pe Old Trafford

Cel mai tare meci din ultima etapă a fazei grupelor UEFA Champions League, se va disputa pe „Old Trafford”, acolo unde Manchester United va găzdui francezii de la PSG. Meciul are o importanță majoră pentru ambele formații și este programat pentru orele 22:00.

Foto: UEFA Champions League

Luke Shaw e singura absență clară în lotul echipei gazdă. Paul Pogba și Scott Mctominay se antrenează cu echipa, însă sunt incerți. Solskjaer a menționat că francezul poate reveni în meciul cu PSG. La fel, sub semnul întrebării e portarul David De Gea, care a fost accidentat acum 3 zile la coapsă, plus Eric Bailly, Victor Lindelof și Jesse Lingard.

Paris Saint-Germain nu traversează cea mai bună perioadă la moment. Cu toate că această încă conduce clasamentul Ligue 1, PSG deja a pierdut multe puncte în competiția internă. Lipsa lui Marquinhos ar fi o problemă pentru Thomas Tuchel, însă cel puțîn acesta se poate bucură de revenirea lui Marco Verratti și Presnei Kimpembe. Juan Bernat încă este accidentat, iar Julian Draxler, Mauro Icardi și Idrissa Gueye sunt incerți.

Vezi AICI cine are șanse mai mari la victorie.


Pub