14 persoane, printre care și o doctoriță din Ialoveni, răpuse de Covid-19. Ultimul bilanț al deceselor

Ministerul Sănătății anunță astăzi, 30 noiembrie că, Covid-19 în Republica Moldova a provocat încă 14 decese. Printre victime se numără și doctorița Ala Spătaru, care activa în calitate de medic de familie, la Centrul de Sănătate Ialoveni.

Foto: Simbol

Până la ziua de azi, 56 lucrători medicali au decedat din cauza infecției Covid-19. Bilanțul total ajunge la 2304.

Deces 2291: Bărbat de 68 ani, din Transnistria. Comorbidități: boală cardiacă ischemică, cardiopatie mixtă.

Deces 2292: Femeie de 79 ani, din Transnistria. Comorbidități: obezitate, boală cardiacă ischemică, cardiopatie mixtă.

Deces 2293: Bărbat de 70 ani, din mun. Bălți, internat la SCR. Comorbidități: diabet zaharat, angină pectorală de efort, hipertensiune arterială.

Deces 2294: Femeie de 58 ani, din r-nul Leova, internată la SCR. Comorbidități: cardiopatie mixtă, obezitate, hipertensiune arterială.

Deces 2295: Femeie de 78 ani, din r-nul Dondușeni, internată la SR Dondușeni. Comorbidități: bronhopneumopatie cronică obstructive, cardiopatie mixtă.

Deces 2296: Bărbat de 63 ani, din mun. Chișinău, internat la Spitalul MSMPS. Comorbidități: hipertensiune arterială.

Deces 2297: Bărbat de 86 ani, din r-nul Ungheni, internat la SR Ungheni, cu bronhopneumonie acută bilaterală.

Deces 2298: Femeie de 70 ani, din r-nul Strășeni, internată la SR Strășeni. Comorbidități: diabet zaharat, angină pectorală de efort, hipertensiune arterială, cardiopatie ischemică.

Deces 2299: Femeie de 65 ani, din r-nul Șoldănești, internată la SR Șoldănești. Comorbidități: diabet zaharat, cardiomiopatie mixtă, angină pectorală de efort , obezitate, hipertensiune arterială.

Deces 2300: Bărbat de 60 ani, din r-nul Drochia, internat la Institutul Oncologic. Comorbidități: leucemie.

Deces 2301: Bărbat de 71 ani, din r-nul Anenii Noi, internat la SR Anenii Noi. Comorbidități: angină pectorală de efort , hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă.

Deces 2302: Femeie de 49 ani, din r-nul Anenii Noi, internată la SR Anenii Noi. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă, diabet zaharat, obezitate.

Deces 2303: Bărbat de 67 ani, din r-nul Dondușeni, internat la SR Dondușeni. Comorbidități: bronhopneumopatie cronică obstructive.

Deces 2304: Exprimăm sincere condoleanțe și compasiune familiei, apropiaților și colegilor, în legătură cu trecerea în neființă a doamnei Ala Spătaru, care activa în calitate de medic de familie, la Centrul de Sănătate Ialoveni. Sistemul medical a pierdut un specialist valoros, apreciat deoporivă de colegi și de pacienți. Regretăm nespus pierderea doamnei Ala Spătaru. Să-i fie tărâna ușoară!


Pub