14:40:45 29.03.2024
Stiri

Antibiotice naturale. Care sunt alimentele-minune care te ajută să lupți contra bacteriilor și infecțiilor

Actualitate 30.11.2020 12:18 Vizualizări1006 Autor: Ziarul National
Antibiotice naturale. Care sunt alimentele-minune care te ajută să lupți contra bacteriilor și infecțiilor


Alimente precum usturoiul, mierea și turmericul fac parte din alimentația noastră de zi cu zi, dar de cele mai multe ori nu stim că ele au și nenumărate alte proprietăți. Din ce în ce mai mult încercăm să înlocuim anumite medicamente cu remedii naturiste. Vă prezentăm câteva produse naturale, ieftine și la îndemâna oricui, care nu ar trebui să lipsească din casa niciunuia dintre noi și care fac parte din categoria cele mai puternice antibiotice naturale.

USTUROIUL

Usturoiul nu este doar o plantă aromatică ce dă gust mâncării, ci este și un antibiotic puternic folosit de mii de ani de popoarele din întreaga lume. Un studiu recent a constatat că o substanță activă din usturoi este de până la 100 de ori mai eficientă decât antibioticele. Usturoiul este cunoscut pentru că luptă cu o gamă largă de infecții, inclusiv bacterii, viruși, ciuperci și chiar paraziți. Usturoiul nu doar că ucide microbii și infecțiile, dar întărește și sistemul imunitar.

MIEREA DE MANUKA

Mierea de Manuka este unul dintre cele mai puternice antibiotice naturale. Printre numeroasele sale beneficii pentru sănătate, mierea de Manuka este foarte eficientă împotriva infecțiilor. Mai multe studii au demonstrat că mierea de Manuka poate ucide infecțiile stafilococice (MRSA) rezistente la antibiotice. Mierea de Manuka este utilizată local pe piele, dar poate fi și mâncată. Ea dă un impuls puternic sistemului imunitar constituind și un mod delicios de a lupta împotriva infecțiilor.

CITEȘTE CONTINUAREA PEROZ.RO.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md