Echipa #diez are nevoie de un om creativ pentru conținut și proiecte „în stilul nostru”. Trimite-ne un CV sau spune-le prietenilor

diezteam

Ai un pic de experiență pe online? Ai încercat anterior să scrii știri sau măcar să le urmărești cu un interes la fel de mare ca al nostru? Dacă răspunsul este da și dacă vrei să devii reporter(ă) pe online la cel mai citit site de știri pentru tineri din țară, atunci citește mai departe. Vom scrie tot în lead (prima parte a știrii) și despre faptul că ne dorim mult să poți lucra în regim full-time. Din păcate, în echipa noastră sunt mulți studenți la momentul actual, așa că vrem să-ți furăm cât de mult timp posibil, respectând toți termenii legali, desigur. Dar hei, peste vreun an te lăsăm și pe tine să faci un masterat! (Suntem glumeți!) Acum, hai să vezi condițiile!

Așa cum am menționat deja, căutăm un reporter sau o reporteră (știi că femeilor le atribuim funcții la feminin, în toate cazurile?) care să ne ajute să scriem știri interesante pe site, să urmărească evenimente online și offline (când nu e pandemie) și să scoată mustul din ele, să caute personaje importante (pentru noi, acest calificativ se atribuie tuturor tinerilor cu idei mărețe și mai puțin mărețe, care vor să transforme Moldova într-un loc mai bun) cu care să facă interviuri scrise sau videoclipuri, să administreze proiecte de autor care să aducă un plus educației, inclusiv celei sexuale, societății, culturii, economiei, stilului de viață, sportului, dar și politicii din Moldova.

Oh, prea multe linkuri? Accesează-le și vei vedea doar o mică parte din munca pe care am dezvoltat-o în ultimii ani la #diez, alături de o echipă care gândește și lucrează liber, fără restricții politice sau cenzură de oricare fel, o echipă în care fiecare idee e susținută, iar prin lungile și distractivele sesiuni de brainstorming e îmbunătățită și adusă la viață sub forma unei știri, a unui interviu, a unui reportaj sau a unui proiect individual.

Vrem să te cunoaștem dacă:
# îți place să scrii;
# ai un pic de experiență (să zicem că ai lucrat anterior la un alt site, dar nu prea te-ai regăsit acolo);
# urmărești cu ardoare actualitatea și tot ce se întâmplă în lume și în țară;
# ești deschis(ă) spre a încerca lucruri noi și spre a scrie dintr-o perspectivă nouă și interesantă;
# ai opt ore din zi pentru noi și ești gata să semnăm un contract de muncă de luuuungă durată.

Tot ce trebuie să faci e:
# să ne trimiți un CV la [email protected] cu subiectul „Vreau să fac parte din echipa #diez”;
# să ne spui pe scurt de ce ești interesat(ă) de propunerea noastră;
# să ne trimiți niște linkuri sau texte pe care le-ai scris anterior.

Ce îți propunem noi:

# un loc stabil de muncă, în condiții creative și prietenoase;
# condiții tehnice de lucru (toate echipamentele necesare unui jurnalist);
# salariu care va crește odată cu tine, și cel mai important, care va veni întotdeauna la timp;
# lichidele vitale unui om creativ (apă, ceai, cafea, și câteodată, vin).

Te așteptăm cu drag până pe 25 decembrie 2020! Tic-tac, tic-tac, nu procrastina prea mult, pentru că vin, sărbătorile vin, sărbătorile vin!

Între timp, știai că pe Instagram ne poți cunoaște mai bine? Dă-ne follow!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente