fbpx

horoscop | Ce provocări și surprize „aduce” ultima lună din an pentru fiecare nativ?

Iată că mâine începe și ultimul „capitol” din acest an. În decembrie, prima lună de iarnă, fiecare nativ va strânge roadele acestui an și va trage concluziile după toate experiențele prin care a trecut în anul „douăzeci – douăzeci“.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec

Pentru a putea intra în atmosfera de Crăciun, trebuie să renunți la gândul că unele lucruri sunt peste puterile tale sau că că pentru a depăși unele limite trebuie să alegi răul cel mai mic, și să începi să te bucuri și cu mai puțin. Te macină un sentiment de tristețe, cauzat de lucruri nu foarte însemnate, dar cărora le dai o importanță prea mare. Decembrie va fi pentru tine o luna de deschidere spre noi studii, noi pași de evoluție, dar mai ales spre a-ți construi o nouă filosofie de viață.

Taur

Pasiunea pură și instinctele vor fi răvășite de setea și foamea ta de satisfacții, conducându-te către decizii greșite. Astrele te sfătuiesc să-ți asculți intuiția, mai ales în momentele de cotitură. Totodată, în luma decembrie o parte dintre nativi își vor dezvolta latura spirituală mai mult ca oricând, interesul pentru misterele vieții crescând pe zi ce trece. Între timp, alți reprezentanți ai zodiei Taur se vor confrunta cu o mare atracție sexuală, care poate pune stăpânire pe instinctele lor. O luptă interioară majoră îi poate răscoli destul de mult.

Gemeni

Eclipsa din final de Noiembrie va aduce pentru nativul acestei zodii energia care îi va alimenta luna ce vine. Sfatul pentru Gemeni ar fi să aibă grijă la reacțiile exagerate, în special în relația cu partenerul, și să nu ia decizii atunci când teama de a fi înșelat sau mințit le apasă butoanele. Pasiunile învechite încă le dau acestora bătăi de cap, fapt pentru care trebuie să gestioneze mai bine anumite situații haotice sau o personalitate haotică. Dacă vor proceda așa, vor avea parte de reușite în cuplu.

Rac

Acest final de an va veni pentru tine cu un sentiment de eliberare, după o lungă perioadă de chin. Soarele apare, în sfârșit, și pe strada ta și strălucește din ce în ce mai tare. Încă mai ai unele temeri care nu-ți dau pace și trebuie să petreci mai mult timp în preajma alor tăi. De asemenea, te vei bucura de reușite în muncă și în plan profesional. De Revelion te vei simți împlinit, iar de Crăciun trebuie să îți întocmești o listă de obiective. Și câteva rugăciuni sunt binevenite.

Leu

Relațiile toxice încă îți dau de furcă, ești mai vulcanic și mai vulnerabil ca oricând și vei rămâne așa multă vreme de acum înainte. Pe alocuri poți vindeca mici răni, dar altele pot fi cu ecou pe termen lung. Totuși, în urma acestori cumpene vei dobândi mai multă puntere și încredere. Un animal de companie ar fi bine venit, în special o pisică, a cărei energie îți poate aduce un plus.

Fecioară

Acești nativi vor avea ceva probleme de sănătate pe final de an, iar o energie importantă le va aduce în prim plan ideea de tinerețe și de conservare. De asemenea, luna decembrie va fi una plină de frământări pentru Fecioare, care se vor întreba dacă mai merită să se sacrifice pentru a-și satisface anumite dorințe sau a atinge unele ținte, dar și una plină de lecții.

Balanță

Energiile lunii decembrie sunt foarte importante pentru a-ți apăra punctul de vedere și pentru a-ți duce la bun sfârșit planurile, fără a ține cont de piedici sau de persoanele care vor să te combată. Chiar dacă în cale îți vor apărea încercări, trebuie să răzbați. Astrele te sfătuiesc să ai încredere în tine. La final de an, vei constata reușite în acte, tranzacții și la drum.

Scorpion

Sfârșitul de an va fi unul bun și pentru Scorpioni, care își vor aduna toate câștigurile. De Revelion își vor face planuri mari de viitor, iar de Crăciun se vor simți bine, căci se vor regăși, în sfârșit, pe sine.

Săgetător

Luna decembrie va veni cu ceva bătăi de cap pentru Săgetători, care nu înțeleg unde greșesc și de ce oricât de mult s-ar strădui să facă anumite lucruri, ele nu ies bine. De asemenea, acești nativi sunt în căutarea rădăcinilor, căci vor să se simtă parte integrată a marii comunități, societăți. Crăciunul va fi o zi ca oricare alta, iar Revelionul te va surprinde alături de prieteni.

Capricorn

Capricornii au parte de multe încercări pentru a primi câteva premii după un an cu adevărat greu. Dacă vor da dovadă de înțelepciune în gânduri și în acțiuni, acești nativi vor dobândi noi daruri. Vorbim și despre vindecare personală și deblocări, însă mare atenție la sănătate. Crăciunul va fi o zi dedicată celor dragi, iar Revelionul va fi ca o deschidere spirituală și o zi de mare pasiune în doi.

Vărsător

Vărsătorii simt nevoia să se adune ca un puzzle din bucăți, lăsând în urmă odată pentru totdeauna crizele de adolescență. Totodată, luna cadourilor te va întâmpina cu o bucurie – împlinirea unei dorințe legate de străinătate. Crăciunul îl vei petrece în familie, iar Revelionul alături de persoana iubită.

Pești

Pentru Pești sunt multe energii negative la final de an, simțindu-se extrem de vinovați sau întorcându-se la regrete. Astrele te îndeamnă la rugăciuni de iertare pe termen lung. Decembrie este o lună cu lecții de personalitate și grea ca trăiri. În schimb, în plan profesional vei avea parte de reușite. De Crăciun e zarvă: multe telefoane, e-mail-uri, iar de Revelion e rutină.

Articole asemănătoare

Back to top button