joi, 18 aprilie, 2024
10 C
Chișinău
HomepageBlogVIDEO. Sergiu Jaman, fondatorul Agrobiznes, despre integritatea în afaceri

VIDEO. Sergiu Jaman, fondatorul Agrobiznes, despre integritatea în afaceri

Recomandate

Integritatea trebuie să fie o prioritate chiar și pe timp de criză. O demonstrează întreprinderile mici care reușesc să mențină standardele anticorupție la un nivel înalt. Cinci dintre acestea au fost premiate în premieră în cadrul nominalizării „Pentru implementarea standardelor de integritate în afaceri” a concursului „Marca comercială a anului”, la care Agrobiznes a fost premiat anul acesta cu medalia de aur.

Nominalizarea a fost instituită în premieră de PNUD și CNA, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie. Portalul Agrobiznes este una dintre companiile mici, premiante ale concursului.

Sergiu Jaman, fondatorul Agrobiznes, spune că portalul reflectă identitatea oamenilor care muncesc zi de zi în agricultură, iar promovarea principiilor de integritate l-a ajutat să ajungă la un număr mare de parteneri și urmăritori.

„Cred că anume integritatea companiei ne-a ajutat să construim relații de succes pe termen lung cu partenerii noștri. Pe lângă normele generale, ne axăm pe principii ca loialitate, receptivitate și transparență. Asta ne permite să omitem mai multe probleme, inclusiv corupția. În Moldova este posibil să faci business onest, important e să ai răbdare și perseverență. Pentru a face business bazat pe integritate, oamenii din Moldova au nevoie de susținere și curaj, de mai multă încredere în faptul că ceea ce fac este util și că doar acționând corect de la bun început vor rezista intimperiilor”, spune tânărul.

Campania „Un business prosper este un business integru” se înscrie în proiectul „Lupta cu corupția prin consolidarea integrității în Republica Moldova”, implementat de PNUD în parteneriat cu Centrul Naţional Anticorupţie, cu sprijinul financiar al Ministerului Afacerilor Externe al Norvegiei.

Agrobiznes
Agrobizneshttps://agrobiznes.md
Portalul agricol #1 în Moldova

Citește și ›

Despre noi