joi, 28 martie, 2024
20.5 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeÎn Moldova capătă avânt o companie ce propune soluții pentru digitalizarea și automatizarea afacerilor...

În Moldova capătă avânt o companie ce propune soluții pentru digitalizarea și automatizarea afacerilor agricole

Recomandate

Studioul Sistemelor Agricole este compania ce reprezintă eco sistemul SAS by Cropio, precum și alte soluții pentru automatizarea managementului în agricultură.

Ea și-a început activitatea pe piața Republicii Moldova în anul 2017. Într-o perioadă foarte scurtă de timp, SAS s-a recomandat ca un partener de încredere pentru clienții săi și ca prima companie care propune o gamă largă de servicii și soluții inovative, întrunite într-o singură platformă – SAS by Cropio.

Platforma SAS by Cropio reprezintă un concept nou în vizualizarea afacerii. Este o platformă ce întrunește în sine mai multe soluții pentru dezvoltarea agriculturii, care acum este disponibilă pentru toți agricultorii din Moldova.

Vizualizarea câmpurilor, imagini din satelit pentru monitorizarea stării câmpurilor, prognoza roadei, posibilitatea de integrare a analizelor de sol, simplitatea îndeplinirii sarcinei pentru distribuirea diferențiată a îngrășămintelor, monitorizarea tehnicii în regim online, posibilitatea integrării documentelor cadastrale, și multe altele – toate sunt adunate într-o singură platformă, care este disponibilă din orice colț al lumii unde este conexiune la internet, totul pentru control, economie de timp și confortul în dirijarea afacerii Dvs.

Dezvoltarea continuă a produsului în țara noastră, este o parte integrantă a succesului nostru comun, în promovarea serviciilor calitative în ramura agriculturii!

SAS este un participant activ la toate expozițiile și manifestările de profil atât din Moldova, cât și peste hotare. Filialele noastre din Ucraina, România, Rusia și Kazahstan mereu se împart cu experiența lor, astfel fiind într-o continuă dezvoltare, ceea ce ne permite să nu știm limitele imposibilului.

Automatizarea întreprinderii cu ecosistemele SAS, vă ajută în conducerea afacerii, economisind, în primul rând, resursele financiare și, nu în ultimul rând, timpul Dvs prețios. De aceasta s-a convins și întreprinderea agricolă „RaiAgro Company” care a optat pentru procurarea unui penetrometru, un produs care devine foarte întrebat pe piață.

Penetrometrul electronic este un instrument din gama produselor oferite de SAS, ce permite determinarea exactă a densitații (compactării) solului.

Serghei Popovici, reprezentant „RaiAgro Company”.

„Avem în gestiune peste 6000 ha. Deja de 2 ani folosim platforma SAS by Cropio în gospodăria noastră și am reușit sa simțim avantajele ce ne dă acest produs. E cu mult mai ușor să iei o decizie rapidă cu agronomul sau să monitorizezi tehnica care este în lucru, astfel structurând o logistică bine definită. Anul acesta pe câmpurile noastre era planificată afânarea adâncă a solului. Pentru a vedea starea solului, am procurat un penetrometru. După ce am analizat datele penetrometrului, care vin direct în sistemul Cropio, am rămas uimiți de starea solului, gradul de afânare fiind foarte bun, iar stratul impermeabil aflându-se la peste 50 cm adîncime. Datorită rezultatelor obținute cu ajutorul penetrometrului, am decis să nu mai facem lucrările de scarificare, ce ne-a permis să economisim resurse financiare, materiale cât și timp care ar fi fost irosit în zadar pentru o lucrare neesențială pentru starea solului sau productivitatea acestuia”.

Tehnologiile moderne – vin în ajutorul agricultorilor.

SAS – peste 5 ani de experiență și inovații, peste 2 mln. ha conectate! Ne bucurăm să vă propunem viitorul acum, aici în Moldova!

Advertorial
Advertorialhttps://agrobiznes.md/publicitate
Conținut sponsorizat de parteneri (P)

Citește și ›

Advertoriale