(video) Primul episod din „Lost in Moldova”. Un serial despre viața unui american în țara noastră

A fost lansat primul episod din „Lost in Moldova”. Un serial cu actori din Republica Moldova și Statele Unite, care încearcă să capteze spiritul Moldovei, diferențele culturale și călătoria lui Diego spre îmbunătățire, iar toate astea au loc într-o manieră veselă și haioasă.

Foto: Capture

Serialul „Lost in Moldova” este o dramedie despre un tânăr american, care devine voluntar al Corpului Păcii pentru a o impresiona pe fosta lui iubită.

Diego, eroul principal, ajunge în Republica Moldova, unde urmează să predea limba engleză într-o școală de la sat. La sosire, Diego găsește o lume complet diferită de ceea ce și-a imaginat și este nevoit să-și depășească aroganța, ca să învețe să conviețuiască cu noua sa familie și cu restul consătenilor.

În serial apar actori moldoveni bine cunoscuți precum Dumitru Mamei și Olga Guțu-Cucu, dar și tânăra Loredana Sandu, cu toții fiind îndrumați de regizorii Vlad Bolgarin și Călin Laur.

Producția proiectului a fost realizată de către casa de producție moldovenească VOLT Cinematography, în colaborare cu Racketa Production și Pascaru Production.

Proiectul Lost in Moldova este o colaborare între SUA și Moldova. Actorul principal și câțiva dintre actorii secundari care urmează să apară în serial sunt din Statele unite, la fel sunt americani și câțiva dintre producătorii asociați, dar și creatorul serialului, John E. Lewis.


Pub