Repartizarea pe raioane a cazurilor de Covid. Cele mai afectate zone în ultimele 24 de ore

Din numărul total de cazuri de infectare cu Covid-19, înregistrate astăzi în Republica Moldova, 383 sunt în municipiul Chișinău, potrivit informațiilor prezentate de Ministerul Sănătății. Un număr ridicat se menține și în regiunea transnistreană, unde au fost confirmate alte 255 de cazuri.

Foto: UNIMEDIA

Pe locul trei la capitolul cazuri de infectare diagnosticate în ultimele 24 de ore, se află raionul Edineț, cu 68 de cazuri.

Fălești și Anenii Noi ocupă poziția 4 și 5 în clasament, cu 45 și, respectiv 43 cazuri.

Situația pare a fi sub control în raioanele Florești, Soroca, Ștefan Vodă, unde astăzi au fost confirmate doar câte două cazuri. Tot astăzi în raionul Vulcănești s-a înregistrat doar un singur caz.

Cum sunt repartizate teritorial celelalte cazuri înregistrate astăzi vedeți în tabelul de mai jos.

Repartizarea teritorială a cazurilor de Covid-19 / Sursa:msmps.gov.md

Asăzi 1165 persoane au fost confirmate pozitiv cu Covid-19. Reprezentanții ministerului informează că bilanțul persoanelor infectate a ajuns la 107 017 cazuri.

Totodată, alți 21 pacienți au decedat în urma complicațiilor cu Covid. Ministerul Sănătății a confirmat decesul medicului neurolog Victor Munteanu, de 60 ani, șeful Secției Neurologie a SCM „Sfânta Treime”, instituție în care a activat timp de 33 de ani.


Pub