Principală  —  Ştiri   —   Un medic de la Spitalul…

Un medic de la Spitalul „Sfânta Treime” din Chișinău s-a stins din viață

A murit șeful Secției Neurologie a Spitalului Clinic Municipal „Sfânta Treime” din Chișinău Victor Munteanu. Doctorul avea 60 de ani, iar 33 de ani muncise la Spitalul „Sfânta Treime”.

Pe pagina de Facebook a spitalului a fost publicat un mesaj de condoleanțe pentru familia și apropiații regretatului medic.

„Întregul colectiv exprimă sincere condoleanțe și sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor, prietenilor și tuturor celor ce au avut posibilitatea să-l cunoască şi să-l aprecieze ca pe un medic de excepţie şi om de valoare. Doctorul, care a ajutat mii de pacienți să scape de suferință, a pierdut lupta cu boala. Drum lin spre cele veșnice, Victor Munteanu!”, se spune în mesajul de condoleanțe.

Victor Munteanu era neurolog categorie superioară. El și-a început activitatea în calitate de medic neurolog în 1987, în Grigoriopol. Timp de 33 de ani a muncit în cadrul Spitalului Clinic Municipal „Sfânta Treime” din Chișinău. În 2002, a fost numit șef al Secției Neurologie a acestei instituții medicale.