Încă un deputat părăsește PRO MOLDOVA și aderă la fracțiunea parlamentară „Pentru Moldova”

gheorghe1
Foto: agora.md

Deputatul Gheorghe Brașovschi părăsește PRO MOLDOVA și aderă la fracțiunea „Pentru Moldova”, asta după ce a plecat, în februarie 2020, de la Partidul Democrat.

Într-un mesaj emis pe Facebook, platforma parlamentară „Pentru Moldova” salută decizia deputatului Gheorghe Brașovschi de a semna convenția pentru aderare la platformă și de a face echipă în parlament alături de alți șase deputați neafiliați și membrii fracțiunii Partidului „ȘOR”.

„Felicităm pe Gheorghe Brașovschi pentru decizia asumată! Avem mult de lucru ca să ne onorăm promisiunile date oamenilor, iar împreună suntem mai puternici! Este un pas responsabil, dar şi un model cum deputații pot contribui, prin promovarea dialogului constructiv, la realizarea proiectelor importante pentru țară și pentru cetățeni. Considerăm că este momentul oportun să dăm dovadă cu toții de maturitate şi responsabilitate, să uitam pentru moment de divergențele politice şi să demonstrăm ataşamentul față de promisiunile făcute oamenilor care ne-au dat votul”, se arată în mesajul emis de platforma „Pentru Moldova”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente