/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Un angajat al MAI, găsit fără suflare în centrul Capitalei. Detaliile oferite de Poliție

missing
29 noiembrie 2020, ora 10:03

Un angajat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI) a fost găsit fără suflare în noaptea de 28 noiembrie în centrul Capitalei, în apropiere de Palatul Național „Nicolae Sulac”. Deocamdată nu se cunoaște cauza decesului. 

Oamenii legii spun că au fost alertați în jurul orei 21:23. O persoană a declarat că pe strada Pușkin, în apropiere de Palatul Național „Nicole Sulac”, la sol stă un bărbat fără suflare.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că este vorba despre un bărbat de 47 de ani, angajat al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) din cadrul MAI.

La examinarea de către medicul legist, urme de moarte violentă nu au fost depistate pe suprafața corpului. Cadavrul a fost îndreptat la Centrul de Medicină Legală, unde urmează a fi stabilită cauza decesului.

Pe acest caz a fost inițiat un proces penal în stabilirea tuturor circumstanțelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram