/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

Tyson nu se oprește nici la 54 de ani! Anunțul lui „Iron Mike”, imediat după lupta cu Roy Jones Jr

missing
29 noiembrie 2020, ora 11:11

Mike Tyson (54 de ani) și Roy Jones Jr (51 de ani) au oferit publicului imagini memorabile. Lupta dintre cei doi coloși ai boxului s-a terminat la egalitate, iar „Iron Mike” nu are de gând să se oprească aici, scrie digisport.ro.

Mike Tyson a dominat toate cele opt runde disputate în Staples Center din Los Angeles, însă arbitrii nu au putut declara un învingător. Iată care au fost punctajele oferite la final: 76-76, 79-73 în favoarea lui Tyson și 80-76 în favoarea lui Roy Jones Jr. Tyson a declarat la final că ar fi meritat să câștige, dar se mulțumește și cu o remiză.

La finalul confruntării, Mike Tyson a făcut un anunț neașteptat. Pugilistul de 54 de ani a dezvăluit că are de gând să lupte în continuare și chiar „i-a aruncat mănușa” lui Roy Jones Jr, pentru o revanșă: „Continuu să merg mai departe și vreau să fac mai multe. Absolut voi boxa din nou. Trebuie să luptăm din nou (n.r.- adresându-i-se lui Roy Jones Jr)”, a declarat Tyson.

Mike Tyson va primi zece milioane de dolari pentru acest meci demonstrativ. „Iron Mike” a declarat încă de la început că toți banii vor fi donați în scopuri caritabile. De partea cealaltă, Roy Jones Jr o să încaseze un cec în valoare de 1 milion de dolari.

Snoop Dogg a comentat meciul Mike Tyson – Roy Jones Jr și i-a ironizat copios pe cei doi veterani. Reacțiile lui rapperului au devenit virale în scurt timp. La începutul meciului dintre Mike Tyson și Roy Jones Jr, Snopp Dogg a glumit pe seama celor doi pugiliști trecuți de 50 de ani: „Parcă sunt doi unchi de-ai mei care se bat la un grătar”, a spus acesta.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram