Horoscop: Taurii nu trebuie să își facă griji pentru nimic, iar Peștii au toate motivele să se răsfețe

Horoscopul zilei de 28 noiembrie le transmite leilor că e un moment bun să își dorească lucruri, pentru că niciodată zicala „ai grijă de îți dorești” nu a fost mai adevărată, scrie observator.news.ro

Foto: Libertatea

Horoscop 28 noiembrie 2020 Berbec

Totul depinde de tine. Poţi alege să plantezi seminţele discordiei sau începutul unor timpuri paşnice pentru tine şi cei dragi ţie. Nu uita, să ierţi pe cineva nu înseamnă că aprobi ce au făcut. Înseamnă doar că refuzi să laşi să te influenţeze în vreun fel. Acţionează cu înţelepciune şi ştiinţa inimii, în loc să laşi egoul să te conducă.

Horoscop 28 noiembrie 2020 Taur

Nu îţi face griji pentru nimic. Dacă ceva te frământă în ultima vreme, poţi sta liniştit, pentru că lucrurile se vor schimba. E o idee bună să îţi aminteşti că astrele nu îţi trimit ajutor sub forma pe care o aştepţi, aşa că fii deschis şi flexibil dacă ceva sau cineva neobişnuit îţi taie calea. Ar putea fi răspunsul la rugăciunile tale.

Horoscop 28 noiembrie 2020

Gemeni Îţi aduci aminte când erai copil şi greşeai ceva la un joc şi puteai să strigi „de la început”? Universul ți-a dat o șansă să faci asta și acum. În alte cuvinte, ai primit echivalentul astral al unei cărți „ieși gratis din închisoare”. Așa că dacă e ceva ce vrei să rectifici sau o relație pe care vrei să o iei de la capăt, acum e șansa ta. Astrele arată o reconciliere totală dacă acționezi acum.

Horoscop 28 noiembrie 2020 Rac

Fiecare oportunitate pe care o primești pentru a fi atent la ce se întâmplă în jur este un adevărat cadou. Dacă o circumstanță este intensă sau sentimentele sunt la cote înalte, învață să te concentrezi la realitatea din fața ta, decât să fugi și să încerci să o îndulcești cu o iluzie de-ale tale. Înțelegerea unei experiențe pe de-a întregul este cu adevărat valoroasă.

Horoscop 28 noiembrie 2020 Leu Vechea zicală „ai grijă ce îți dorești” s-ar putea să aibă mai mult adevăr în ea decât crezi. Șmecheria când îți dorești, desigur, este să știi care sunt lucrurile potrivite pe care să le ceri. Examinează-ți speranțele și dorințele secrete. Care sunt acolo doar ca să impresioneze pe alții? Scapă de ele. Care sunt cele care crezi că ar „trebui” să le ceri? Scapă și de alea. Acum că știi ce a rămas, începe să îți dorești.

Horoscop 28 noiembrie 2020 Fecioară

Micile minciuni nevinovate sunt ok, uneori chiar necesare din punct de vedere social, dar este important să știi când să tragi linie. Cele mai periculoase minciuni nu sunt cele care ung rotițele interacțiunii sociale, ci cele pe care ți le spui ție. Nu mai pretinde că ești fericit cu o situație când e evident că nu ești.

Horoscop 28 noiembrie 2020 Balanță

Nu te îngrijora. Cineva te iubește așa cum ești. Da, asta înseamnă că și pe tine și toate presupusele tale defecte. Nu doar că nimeni nu e perfect, dar dacă ari fi, ar fi plictisitori și deloc distractivi. Ai încredere în tine, ia o pauză și fii mulțumit. Fă ce poți ca să nu te mai critici așa mult și să vezi cât de grozav ești. Până la urmă, cineva important pentru tine crede deja asta.

Horoscop 28 noiembrie 2020 Scorpion

Visurile tale sunt atât de puternice acum că aproape par reale. Este un timp fertil pentru tine, cu multă inspirație și informații care îți vin de unde nici nu te aștepți. Deși ești conectat cu forțe importante în această perioadă, asigură-te că ai picioarele pe pământ. Asta te va ajuta să îți îndeplinești visurile.

Horoscop 28 noiembrie 2020 Săgetător

Ar fi prea ușor pentru tine să cazi cu capul înainte în propria realitate și să uiți de orice înseamnă distracție, recreere, dar nu face asta. Semnul tău ar trebui să fie cel mai distractiv din zodiac. Oferă-ți câteva ore în care să îți păstrezi simțul umorului și bucuria de a trăi intacte.

Horoscop 28 noiembrie 2020 Capricorn

Ești un semn practic, dar ai și o latură spirituală și creativă la care trebuie să fii mai atent. În astfel de momente este bine să te odihnești, să visezi cu ochii deschiși și să îți lași imaginația să se joace. Nu îți face griji că o să fii cu capul în nori. Picioarele tale sunt înfipte prea bine în pământ ca să se întâmple asta.

Horoscop 28 noiembrie 2020 Vărsător

Când un lucru se termină, începe altul. Dintre toate semnele zodiacale, tu știi și accepți acest adevăr cel mai bine și datorită acestui lucru îți este mai ușor să accepți schimbarea. Acum ai o abilitate magică de a tranzita de la o situație la alta în funcție de care ți se potrivește mai bine. Folosește această oportunitate cât e deschisă.

Horoscop 28 noiembrie 2020

Pești Găsește o modalitate să te răsfeți, indiferent cât de mică. Poate că asta înseamnă să îți cumperi flori proaspete sau să faci o baie lungă. Poate însemna să nu vorbești cu cineva anume. Fii blând cu tine azi. De fapt, poartă-te cu tine cum ai face-o cu partenerul, copilul sau cel mai bun prieten. Meriți aceeași considerație.


Pub