O femeie din Bahmut, lăsată să moară pe marginea drumului, după ce a fost lovită de un Hyundai. Șoferul care ar fi lovit-o a fugit de la locul accidentului

O femeie, în vârstă de 43 de ani, a fost lăsată să moară pe marginea drumului după ce a fost lovită de o mașină. Impactul s-ar fi produs aseară, 27 noiembrie, în jurul orei 20:15, în regiunea satului Bahmut, raionul Călărași. Oamenii legii au depistat mai multe probe care ar indica că șoferul care ar fi lovit femeia se afla la volanul unei mașini model Hyundai Accent.

Foto: UNIMEDIA

Poliția s-a deplasat la locul accidentului și a stabilit că victima este o locuitoare a satului Bahmut, în vârstă de 43 de ani.

„În cadrul procesului verbal de cercetare a accidentului rutier, pe traseu au fost găsite urme asemănătoare uleiului de răcire, o bucată de plastic, care ar fi de la bara de protecție a unui autovehicol, la fel un dispozitiv de iluminare anticeață cu un cod, care ar aparține autovehicolelor de model Hyundai Accent anii 2006-2010”, ne-a comunicat Cristina Vicol, ofițera de presă a IP Călărași.

Oamenii legii sunt în căutarea șoferului care s-ar face vinovat și stabilesc toate circumstanțele în care a avut loc accidentul. Cazul a fost înregistrat la IP Călărași, pentru adoptarea unei decizii prin prisma art. 274 Cod procedură penală.


Pub