Primăria a dat start lucrărilor de renovare a stadioanelor din cadrul a două licee din sectorul Botanica

Primăria a dat start lucrărilor de renovare a stadioanelor sportive din cadrul liceelor „Mihai Grecu” și „Nicolae Iorga” din sectorul Botanica al capitalei. Muncitorii au decapat stratul uzat și amenaheaza suprafața stadionului, iar în etapa ce urmează vor fi amenajate suprafețe cu gazon artificial, acoperite financiar de Federația Internațională de Fotbal.

Foto: fb/IonCeban

FIFA va mai contribui și la dotarea acestor două stadioane cu echipament și inventar sportiv, iar Direcția generală locativ-comunală și amenajare va instala un sistem modern de iluminat.

Primăria Chişinău a dat start lucrărilor de renovare capitală a şase terenuri de fotbal din instituţiile de învăţământ din capitală: Liceul Teoretic „Gaudeamus”; Liceul Teoretic „Mihai Viteazul”; Liceul Teoretic „Nicolae Iorga”; Liceul Teoretic „George Călinescu”; Liceul Teoretic „Nicolae Gogol” şi Liceul Teoretic „Liviu Deleanu”.

În toi sunt şi lucrările de amenajare a stadioanelor Liceelor „Mihai Viteazul”, „Liviu Deleanu” şi „Nicolae Gogol”. Totodată, recent în sectorul Botanica, au fost finalizate lucrările de construcție a stadionului multifuncțional din cadrul Liceului Teoretic „Bogdan Petriceicu - Hașdeu”. Acesta a fost reparat cu ajutorul unui agent economic.

fb/IonCeban / Sursa:fb/IonCeban
fb/IonCeban / Sursa:fb/IonCeban
fb/IonCeban / Sursa:fb/IonCeban
fb/IonCeban / Sursa:fb/IonCeban
fb/IonCeban / Sursa:fb/IonCeban


Pub