fbpx

horoscop | Prezicerile astrelor pentru prima săptămână din decembrie. Zodiile care vor avea noroc la birou

Prima săptămâna din decembrie va fi plină de evenimente și emoții pentru toate zodiile. Unii nativi vor fi inspirați și creativi, cineva ar putea obține bani, iar altcineva se va gândi serios la cursul relației amoroase.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec

Sentimentele pe care le ai te fac să acționezi spontan și să te implici în tot felul de aventuri. Pe parcursul acestei săptămâni, Jupiter creează un climat de încredere în cadrul echipei din care faci parte la birou. Lucrurile merg ca pe roate în acest sector al vieții tale. Firea ta dinamică și energică te orientează întotdeauna către acțiune și acest mod de a face lucrurile îți aduce numai beneficii.

Taur

Toamna este cu siguranță anotimpul tău preferat. Modul în care se încrucișează toate culorile în jurul tău îți dă o stare de vitalitate pe care recunoști că o ai cu precădere în această perioadă a anului. Motivele pentru care alegi să stai departe de intrigile de la birou vizează propriul confort emoțional. Nu vrei să mai faci niciun compromis în acest sens.

Gemeni

Atractivitatea celor din jur nu rămâne neobservată de tine. Apreciezi tot ceea ce are stil și rafinament. Duplicitatea cu care acționezi uneori face din tine o persoană ambiguă. Intențiile pe care le ai sunt foarte greu de descifrat, ceea ce te face un adversar de temut. Majoritatea relațiilor din viața ta îți „acoperă” nevoia de afecțiune și siguranță emoțională de care ai nevoie.

Rac

Întâmplările care au loc în zilele următoare ți se par fără sens. La birou te lași atras/ă de ideile celorlalți colegi pentru că nu ai curajul să le expui pe ale tale. O astfel de dinamică la locul de muncă va influența într-un mod negativ dezvoltarea ta profesională. Weekend-ul te găsește într-o dispoziție mult prea apatică pentru a face orice altceva în afară de a te odihni. Viața ta are nevoie de vitalitate!

Leu

Fiecare „revoluție astrală” purtată de Saturn îți va crea disconfort în plan emoțional. Atunci când îngrijorarea cu privire la anumite aspecte ale vieții tale personale ia amploare, pierzi controlul și asupra propriei persoane. Te simți confuză și nesigură. Nu reușești să te organizezi pentru a duce la capăt toate planurile. Relația personală își pierde din armonie din cauza stării tale interioare

Fecioară

Având în vedere pulsațiile pe care le vei primi din partea lui Marte, așteaptă-te la o săptămână antrenantă, din toate punctele de vedere. Nu accepți niciodată să te situezi pe locul secund, iar acest lucru face din tine o persoană sigură pe propriile acțiuni. În nicio situație în care te vei afla, nu te vei lăsa distras/ă de imaginea de ansamblu. Ai nevoie de informații amănunțite pentru a putea lua decizii.

Balanță

Modul în care îți dorești tu ca lucrurile să se desfășoare presupune determinare și vigilență din partea ta. În această săptămână îți va fi destul de dificil să faci orice tip de compromis. Preferi să îți dai timp pentru a lua decizia care te avantajează cel mai mult. Emoțiile tale sunt destul de dezorganizate, dar reușești să nu te lași condusă de ele.

Scorpion

Deși sunt multe contexte în care ai nevoie de confirmare socială, rămâi o fire independentă și individualistă. Sentimentele pe care le ai te fac să acționezi spontan și să te implici în tot felul de aventuri. În această perioadă din viața ta ai nevoie de mai multă libertate și de adrenalină. Cei dragi îți înțeleg și respectă nevoia de spațiu și de timp pentru propria persoană.

Săgetător

Ajungi să fii mult mai sigur/ă de ceea ce îți dorești și acesta este și motivul pentru care devii atât de reticentă la tot ceea ce îți spun cei din jur. Forța interioară este cea care te ghidează, indiferent de starea de spirit pe care o ai. În zilele următoare, forțele cosmice gravitează în jurul tău, impulsionându-te să te lași condusă de intuiție în tot ceea ce faci.

Capricorn

Zilele următoare aduc armonie în viața ta emoțională. Pentru tine, totul este intens pe plan personal. Partenerul se află mereu în priorităţile tale, deşi petreceţi destul de puţin timp împreună. Deși îți susții mereu punctul de vedere în raport cu ceea ce simți, starea emoțională agitată nu îți va permite să faci asta în momentele cele mai importante pentru relația ta personală.

Vărsător

Atunci când Pluto pare să îl urmeze îndeaproape pe Saturn care este retrograd, totul în jurul tău tinde să aibă un înțeles profund. Indiferent de oportunitățile de care ai parte, este important să știi să le fructifici la maxim. Fii pregătită să spui „adio” acelor persoane din viața ta care nu sunt demne de dedicarea ta emoțională.

Pești

Încearcă să treci cât de ușor poți peste zilele de luni și până joi, atunci când energia ta intelectuală va crește dramatic și vei fi capabilă să analizezi într-un mod fidel toate lucrurile din jurul tău. Chiar dacă firea ta emoțională pare puțin rigidă spre sfârșit de săptămână, tot vei fi capabilă să înțelegi prin ce trec persoanele care-ți sunt apropiate. Oferă-le susținerea și sprijinul de care au nevoie!

Articole asemănătoare

Back to top button