/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Un bărbat a decedat după ce a căzut de la înălțime pe un șantier aflat în construcție

missing
28 noiembrie 2020, ora 10:00

Un bărbat a decedat după ce a căzut de pe un șantier aflat în construcție. Incidentul s-a întâmplat în orașul Durlești, ieri, 27 noiembrie.

Potrivit Nataliei Stati, ofițeră de presă a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, oamenii legii au fost sesizați pe 27 noiembrie, în jurul orei 13.00, precum că în orașul Durlești, la un șantier aflat în construcție s-a produs un accident de muncă, un bărbat a căzut de la înălțime.

La fața locului s-a deplasat grupa operativă pentru stabilirea circumstanțelor. Astfel, polițiștii au stabilit că bărbatul în vârstă de 47 de ani, originar din r. Liova, în timp ce efectua lucrări de izolare a blocului a căzut de la etajul 10. În rezultatul traumelor acesta a decedat.

Potrivit oamenilor legii, din cercetările la fața locului bărbatul ar fi fost echipat corespunzător. Ulterior, urmeaza a fi stabilite toate circumstanțele. Materialele acumulate au fost transmise procurorului pentru a fi examinate conform competenței.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram