Brandul internațional NEW YORKER vine în Moldova! Vino la Zity Mall, pe 3 decembrie la marea deschidere!

Brandul internațional de modă NEW YORKER sărbătorește marea deschidere a primului magazin în Chișinău, Joi, 3 Decembrie 2020 si totodată intrarea pe piața din Republica Moldova!

Foto: Zity Mall

In ziua de Joi, 3 Decembrie, va avea loc marea deschidere în complexul comercial Zity Mall. Pe o suprafață de vânzare de aproape 1000 m², NEW YORKER va oferă cele mai la modă ținute, atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

NEW YORKER deține în prezent 1100 de magazine în 45 de țări și este lider de piață în Europa pe segmentul de modă pentru tineri. Cu o experiență de peste 40 de ani în domeniu, NEW YORKER inovează și se redescoperă cu fiecare sezon.

De la ținute lejere sau sport pentru stradă, și pînă la ținute elegante pentru petreceri, la NEW YORKER fiecare își găsește propria ținută pentru orice ocazie.

Motto-ul brandului este „Dress for the moment“, iar asta înseamnă că oferim în orice moment cele mai în trend soluții vestimentare pentru clienții noștri. Fiecare moment este unic. Așa cum fiecare look este unic. NEW YORKER oferă pentru fiecare moment și pentru fiecare împrejurare ținuta potrivită. Mărcile proprii sunt: FSBN și FB Sister (sport și ținute de stradă), AMISU și SMOG (casual și elegant), Censored (lenjerie și costume de baie), precum și o gamă largă de accesorii sub numele ACCESSOIRES.

Cu ocazia acestei deschideri NEW YORKER a pregătit pentru clienți colecția actuală de iarnă precum și multe alte oferte. Începând de Joi, 3 Decembrie, și pînă Duminică, 6 Decembrie, clienții vor primi o reducere de 100 MDL la cumpărături de minim 500 MDL, sau o reducere de 200 MDL la cumpărături de minim 1000 MDL.

Zity Mall, împreună cu NEW YORKER va așteaptă la marea deschidere Joi, 3 Decembrie 2020, in centrul comercial Zity Mall și vă urează bun venit.

Mai multe detalii găsiți AICI.

https://www.facebook.com/zitymall

NEW YORKER , program Luni – Duminică: 10:00 - 21:00

Zity Mall, str. Calea Ieșilor 8


// console.log('no ads situation')