Restaurantele au un nou regim, iar activitatea cluburilor de noapte se interzice. Restricții încep cu data de 28 noiembrie

club
Foto: Francesco Paggiaro

Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a emis o nouă hotărâre în data de 27 noiembrie. Potrivit acesteia, regimul de activitate a mai multor tipuri de unități de alimentație vor activa în regim special, iar activitatea cluburilor de noapte se sistează. 

Potrivit comisiei, se interzice, începând cu data de 28 noiembrie 2020, activitatea cluburilor de noapte ce se referă la activitatea discotecilor incluse în codul CAEM 56.30 şi a ringurilor de dans incluse în codul CAEM 93.29, indiferent de denumirea de firmă a unităţii comerciale (ca exemplu: disco-bar, club de noapte, karaoke, night-club, discotecă, club etc.).

De asemenea, se interzice desfăşurarea activităţilor de deservire în unităţile de alimentaţie publică (de tipul restaurantelor, barurilor, cantinelor, cafenelelor) în intervalul orelor 22.00-7.0.

Astăzi, a fost declarată stare de urgență în sănătate publică pe întreg teritoriul Republicii Moldova, în perioada 30 noiembrie 2020-15 ianuarie 2021, în legătură cu creșterea numărului de cazuri noi confirmate la nivel național. Detalii, AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente