La Academia de Studii Economice a Moldovei a fost organizat evenimentul Business și NLP Coach 

1

Business și NLP Coach este evenimentul desfășurat astăzi, 27.11.2020, în Academia de Studii Economice a Moldovei. Felicia Cheibaș, speakera sesiunii de coaching și absolventa Faculty of International Economic Relations – REI, ASEM, a vorbit despre puterea deciziilor, motivație, găsirea ambiției interioare de a merge înainte și forța gândirii pozitive – subiecte de un vădit interes al studenților dornici de ascensiune și de a-și îmbogăți arsenalul de cunoștințe. 

Aceasta a menționat, că tot ce vedem în exterior este o reflecție a lucrurilor din interior, iar dacă avem anumite dorințe, sau tindem către ceva, în primul rând trebuie să conștientizăm în mod subconștient că merităm ca lucrurile acestea să se întâmple.

Programarea Neuro-Lingvistică (NLP) oferă posibilitatea obținerii unor rezultate extraordinare în transformarea profesională și personală, întrucât este unul dintre cele mai puternice instrumente disponibile, fiind extras dintr-o gamă largă de discipline, inclusiv psihologia cognitivă și socială.

Evenimentul a fost deschis de către Rodica Crudu, dr., conf.univ., decana Facultății Relații Economice Internaționale, organizat de Facultatea Relații Economice Internaționale, ASEM, și American Center of ASEM, în format mixt, cu respectarea normelor impuse de situația pandemică.


Acest material a fost scris și redactat de echipa ASEM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #promoASEM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente