(foto) З днем ​​народження, Лілі! Îți mulțumim pentru calm, prietenie, entuziasm și conținutul versiunii ruse #diez

127785676_223850812434048_1752291509379054548_n

Astăzi, îi spunem la mulți ani celei mai zâmbărețe, amabile și grijulii colege din echipa noastră #diez. Lily are o capacitate uimitoare de a rămâne mereu deschisă și binevoitoare, indiferent de lucrurile care i se întâmplă în interior. Noi o îndrăgim pe Lily nu doar pentru faptul că este prietenoasă, pozitivă sau pentru că alături de ea învățăm cuvinte noi din limbile rusă și ucraineană, ci și pentru că Lily este ambițioasă, inteligentă, responsabilă și pur și simplu are calități umane de neprețuit, în special calmul ei cu totul și cu totul special. Lily, noi îți spunem cu toții la mulți ani și îți transmitem îmbrățișări pandemico-virtuale strânse, strânse!

„Uneori, când este vorba despre oameni dragi, mi-e mai greu să-mi exprim sentimentele, iar pe Lily am îndrăgit-o încă de când pentru prima dată a intrat în biroul nostru și a spus în română cu un accent drăguț și dulce «Mulțumesc» (da, da, eu țin minte momentul acela). Lily e o persoană exemplu, care nu știu cum reușește să facă atât de multe lucruri și să le facă atât de bine pe toate. Ea are o carismă aparte care atrage și o perseverență de invidiat. Lily, scumpică, visurile trebuie să se materializeze, îți doresc să vizitezi în sfârșit Turcia, să mângâi pisicile rebele de pe străzile din Istanbul (să-mi trimiți cât mai multe fotografii cu acestea), să guști berea din Germania, să mănânci cât vrei și să se lipească de tine doar dulceața, nu și grăsimica, să reușești în materie de studii pe care le planifici și la proiectele interesante pe care le faci. Cupriiiind! З днем ​​народження, апельсинка Лілі!” (Valeria)

„Lily, mie tare îmi place cum ai apărut atunci când aveam cea mai multă nevoie pe rusă și de atunci trendul e doar ascendent, să nu uiți că inclusiv datorită ție asta se întâmplă. Mersi că ești diligentă și îmi place să văd cum crești profesional. La mulți ani și nu uita că trebuie să le încerci pe toate. Să ai încredere că poți face ceva chiar dacă pare că nu poți.” (Alex)

З днем ​​народження, Лілі! Îmi place mult că tu accepți cu drag multe dintre propunerile mele și te împarți cu știri foarte bune. Știu că tu ești foarte minunată și cred că trebuie să ai mai multă încredere în puterile tale, pentru că ai reușit să ajungi printre primii la caiac. Și nu uita că eu ți-am promis o felicitare în rusă la un eveniment important din viața ta!” (Constantin)

„Dacă ar fi să aleg câteva cuvinte prin care să te descriu cred că aș alege responsabilitate, așa din asta pedantă, și ar fi și dulceață amestecată cu mult bun simț. Eu vreau să-ți doresc să te deschizi cât mai mult spre orice fel de oportunități, să crești pe calea pe care tu ți-o dorești și să nu-ți mai fie teamă de dentist. Te cuprind!” (Alina)

„Lily, îți urez ca pasiunea ta pentru tot ce e frumos să se amplifice, să te implici în cat mai multe lucruri utile pentru tine și să vorbești mai des în română, nouă ne place foarte tare cum tu o faci! La mulți ani!” (Dinu)

„Lily este una dintre cele mai pozitive persoane pe care eu le cunosc, călduroasă la chip și suflet, cu entuziasmul mereu prezent în очі. Dacă îți este foame și Lily are vreun «bublik», chiar dacă e ultimul, o să ți-l ofere cu cea mai mare plăcere. Cel mai mult îmi place la ea accentul când vorbește în română, e tare cute! Visurile să-ți devină realitate, noi te vom susține în toate! La Mulți Ani!” (Petru)

„«Lucik», acest cuvânt îmi apare în cap atunci când te văd. Lily, tu emani atâta energie pozitivă și căldură încât eu uneori nu știu cum îți reușește să fii așa. Tare mă bucur să te cunosc și tare îți mulțumesc pentru că de la bun început ai fost drăguță cu mine și te străduiai să mă ajuți cu orice. Tu ești tare inteligentă, de aia folosește la maximum potențialul tău și realizează-te așa cum dorești tu! Îmi place că nu trebuie să vorbesc stâlcit în rusă ca să mă fac înțeleasă de tine. Îmi place că ești deschisă și amabilă și tare. Tare vreau ca oamenii să observe mai des calitățile tale umane și nu te teme să fii tu. Multă baftă și încredere în tot ceea ce faci. Te cuprind strâns, așa în scris.” (Ilinca)

„Eu atât de mult mă bucur că te avem în echipă! Sincer, sincer, sincer! Tu ai reușit să dai culoare unei părți foarte importante din #diez – ru.diez.md. Acum, tinerii se pot bucura de o sursă informativă utilă și în limba rusă, și asta este minunat. Pe lângă faptul că ai idei frumoase și scrii gustos, tu ești o colegă și o prietenă tare sinceră și sufletistă. Îmi place că spui lucrurilor pe nume, că nu îți este frică să experimentezi, că te avânți cu noi în orice aventură. Îmi place că ai grijă de dispoziția mea și-mi expediez cu periodicitate edițiile revistelor КУSЬMOPOLITAN și МУРБС.

Te cuprind cu dor și îți zic un sincer la mulți ani! Îți doresc să rămâi plină de entuziasm față de ceea ce faci și să descoperi cât mai multe lucruri și oameni frumoși!
P.S. Îți promit, acum și public, că fac un itinerar al cimitirelor din Chișinău și pornim la drum.
P.S.S. Și încă un mulțumesc pentru limba ucraineană pe care o mai prind câteodată când vorbești cu cineva la telefon. Sună minunat! Oбіймаю! ❤” (Elena)

„Лили, Лили, Лили летучая моя! Поздравляю с днём рождения, извини, про 24 не знаю ни одной песни… Ты такая умница, усердная и принципиальная, и я так рада, что Ты со мной и ещё не убежала. Спасибо, что Ты моя выручалочка, должно быть наоборот, но у меня все зазеркально, вот и Ты попала под раздачу. Я желаю Тебе не терять энтузиазмa, побольше путешествовать (я верю, Станбул и все его кошки ждут Тебя), восхищаться всеми шпилями, переулками, памятниками, разными паллацо! Никогда не переставай «пытать» людей, которые не в восторге от журналистов. Să fii iubită, Lily!” (Djein)

„Я удивляюсь с того какие у тебя стальные нервы. Ждать по несколько минут, чтобы загрузился ноут это надо уметь. Я молчу от твоего холоднокровия когда новости не сохраняются и тебе надо срочно написать заново. Короче. Терпение я тебе не желаю, так как у тебя его в избытке. Я тебе желаю чтобы ты верила больше в себя и чтобы начала пробовать что-то новое. Ты очень талантливая, но твоя скромность тебя доконает. Бери пример с меня. Бери когда дают, беги когда бьют.” (Liubomir)

De ce dedicații?

Vrem să diluăm feed-ul plin cu noutăți nu tocmai bune despre COVID-19 și să sărbătorim viața, bunătatea și grija unuia față de celălalt.

În același timp, în felul acesta ne puteți ajuta și voi pe noi. O asemenea plasare este echivalentul unei donații pentru echipa #diez (prin PayPal sau alte servicii de transferuri online) ca să poată trece, de acasă, peste această perioadă luminoasă, dar grea. Detalii aici.

Așteptăm #dedicațiile voastre la adresa de e-mail [email protected] sau pe profilul de Facebook Alexandru Lebedev.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ilinca Televca
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente