Doi bărbați au murit, iar o fetiță de 11 ani se zbate între viață și moarte în urma a două accidente, la Criuleni și Dondușeni

Doi bărbați au decedat, iar o minoră se află în stare gravă la spital în urma a două accidente produse ieri, 25 noiembrie, pe traseele din țară.

Foto: fb/INSP

În primul caz, un bărbat de 45 de ani din Criuleni a decedat, după ce a fost tamponat de o mașină în timp ce traversa strada neregulamentar.

Tot ieri, șoferul unui microbuz din Dondușeni nu a cedat trecerea unui camion. În urma impactului, conducătorul auto de 46 de ani a decedat, iar pasagera de 11 ani se află în stare gravă.

Oamenii legii reamintesc tuturor principalele reguli pentru a ajunge în siguranță acasă: - respectați cu strictețe regulile de circulație și semnificația indicatoarelor rutiere; - fiți atenți la drum, în condițiile în care pietonii sunt greu de observat, mai ales pe traseele care leagă localități, iar ei se deplasează pe carosabil; - pietoni! traversaţi drumurile publice numai prin locurile unde sunt indicatoare sau marcaje pentru trecerea pietonilor, iar în lipsa acestora cât mai aproape de marginea drumului, astfel încât să aveți traficul în față; - nu traversați strada în fugă, prin faţa sau prin spatele autovehiculelor staţionate ori a mijloacelor de transport în comun oprite în staţii; - purtați haine deschise la culoare sau elemente reflectorizante pentru a fi vizibili în traficul rutier.

fb/INSP / Sursa:fb/INSP
fb/INSP / Sursa:fb/INSP
fb/INSP / Sursa:fb/INSP
fb/INSP / Sursa:fb/INSP
fb/INSP / Sursa:fb/INSP


Pub