13:04:01 19.04.2024
Stiri

Ce grupă de sânge au egoiştii? Grupa 0, A, B sau AB

Actualitate 26.11.2020 07:29 Vizualizări1831 Autor: Ziarul National
Ce grupă de sânge au egoiştii? Grupa 0, A, B sau AB


Cercetătorii japonezi au realizat de curând o serie de studii ştiinţifice prin care au reuşit să dovedească modul în care grupa de sânge a unei persoane îi influenţează trăsăturile distinctive.

Cercetătorii japonezi au realizat de curând o serie de studii ştiinţifice prin care au reuşit să dovedească modul în care grupa de sânge a unei persoane îi influenţează trăsăturile distinctive, potrivit gandul.info.

Astfel, de indicatorul sanguin, corelat cu alte indicii precum anul naşterii, vârsta la care am fost concepuţi de părinţi sau forma mâinilor pot să depindă felul de a fi, temperamentul ori predispoziţia unei persoane spre anumite boli.

Grupa 0

Persoanele care au grupa sanguină 0 au mai multe şanse să atragă diverse tipuri de ţânţari şi alte insecte, faţă de oamenii cu alte grupe de sânge. În plus, aceştia sunt şi mai puţin rezistenţi la presiune, pentru că „hormonul de stres”, numit cortizol, persistă mai mult în corpurile lor, acest aspect putând grăbi chiar şi procesul de îmbătrânire. Din punct de vedere social, persoanele cu grupa de sânge 0 sunt caracterizate drept comunicative şi deschise la minte.

Grupa A


Stăruitoare, inteligente şi cumpătate. Aşa sunt definite persoanele cu grupa de sânge A, despre care se spune şi că au tendinţa de a înclina către un comportament obsesiv-compulsiv.

Grupa B

Cercetătorii japonezi au descoperit că persoanele care au această grupă de sânge sunt cei mai fascinanţi oameni, caracterizaţi de contraste şi de imprevizibilitate. Astfel, ei pot avea un spirit creativ deosebit, pot fi puternici şi pasionaţi, dar se pot transforma şi în indivizi egoişti sau greu de anticipat.

Grupa AB

S-a dovedit faptul că persoanele cu grupa AB sunt mult mai predispuse la probleme şi dificultăţi de memorare de-a lungul anilor. În derularea studiilor, atunci când eşantioanele au fost reprezentate de oameni de vârstă înaintată, cei cu grupa de sânge AB au prezentat un ritm mai lent al învăţării şi reţinerii informaţiei. Dincolo de acest aspect, cei care au grupa AB dau dovadă de compasiune pentru mediul înconjurător, se adaptează uşor oricărei situaţii, fără, însă, a-şi pierde tuşa personală.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md