(foto) Copiii sunt invitați la o lecție de pictură cu pictorul Mihail Lazari în cadrul unei librării din centrul Capitalei

atelier-de-pictura-desen-si-istoria-artelor-pentru-copii-i143103
Foto: vinsieu.ro

Ce poate fi mai frumos decât a învăța ce înseamnă arta de mic copil de la cei care trăiesc o viață întreagă alături de ea, tocmai din acest motiv, libăria Cartego invită copiii la o lecție de pictură intitulată „Culorile” alături de pictorul Mihail Lazări.

Astfel, copiii sunt așteptați sâmbătă, 28 noiembrie la proaspăta librărie Cartego Bookstore, acolo unde picii vor descoperi lumea culorilor alături de îndrăgitul artist plastic, Mihail Lazari.

Atelierul de pictura este destinat atât picilor de 4-7 ani, care sunt invitați între orele 10.00 și 12.00, cât și adolescenților de 8-12 ani care pot participa la atelier începând cu orele 13.00, până la 15.00.

Prețul unui bilet este de 350 lei, ceea ce include toate materialele necesare, iar copiii vor ieși de la lecție cu un portofoliu întreg de culori.

Numărul de locuri este limitat, iar pentru participare este necesară o înscriere prealabilă, până vineri inclusiv, 27 noiembrie, printr-un mesaj la pagina de Facebook și Instagram sau la numărul de telefon +373 61 000 435.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente