(video) „Țeava e de vină”. Explicația viceprimarului responsabil de renovarea străzii Albișoara, după inundația din această dimineață

Viceprimarul capitalei, Ilie Ceban, susține că inundația care s-a produs în această dimineață la intersecția străzilor Albișoara - V. Alecsandri, nu are legătura cu renovările recente de pe această porțiune de drum. De vină ar fi o țeavă care aparține Apă Canal, iar în cel mai scurt timp, aceștia vor remedia situația. Ceban a mai declarat că mai mulți locuitori din sectorul Centru au fost deconectați de la apă, pentru a minimiza prejudiciile. Deocamdată nu se cunoaște câte blocuri au fost afectate.

Foto: screenshot

„A cedat o țeavă diametrul 600, care aparține Apă Canal, conectează tot sectorul Centru, aprovizionează cu apă potabilă. Nu are legătura cu reparația această cedare. Este o țeavă care a fost înlocuită în 2014, respectiv Apă Canal a intervenit,toate serciviile au fost mobilizate imediat, la el s-a dispus să fie deconectat aprovizionarea cu apă, în așa fel ca să nu fie prejudicii. Exdrupo a mobilizat toate utilajele pentru curățire și să nu fie prejudicii. Urmează Apă Canal să facă o inventariere să aprecieze modalitatea de intervenție, în așa fel încât să nu fie prejudicii. Până la prejudicii urmează să fie evaluat este vorba despre sectorul Centru urmează să fie prezentate mai multe informații despre câte blocuri erau aprovizionate. Apa canal va remedia problema”, a declarat Ceban.

În această dimineață strada Albișoara a fost din nou sub ape, însă nu din cauza ploilor. Din imaginile publicate pe rețele de socializare, la intersecția străzilor Albișoara cu Alecsandri, în preajma unei stații Peco, s-a format un adevărat râu și se circulă cu dificultate.

fb/IonCeban / Sursa:fb/IonCeban
fb/IonCeban / Sursa:fb/IonCeban
fb/IonCeban / Sursa:fb/IonCeban


Pub