(doc) Procurarea celor 100 de autobuze noi se amână: Decizia de desemnare a câștigătorului licitației a fost anulată

Decizia de desemnare a câștigătorului licitației a fost anulată. Agenția Națională pentru Soluționarea Contestațiilor a admis contestația depusă de către „BMC Otomotiv Sanazi ve Ticaret” A.Ș, parțial contestația depusă de OOO „AVTOTEHKOMPLEKT”, precum și parțial contestația depusă de către Asocierea Otokar Europe Filiala București” SRL - „Otokar Otomotiv ve Savunm Sanayi” A.S, pe marginea rezultatelot desfășurării procedurii de achiziție publică, privind achiziția „Autobuze pentru ÎM „Parcul urban de autobuze”, inițiată de Primăria municipiului Chișinău.

Foto: Ion Ceban/facebook

Astfel, a fost anulată „decizia de atribuire a contractului de achiziții publice la procedura de achiziție publică, în partea ce ține de evaluarea ofertei „Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayii ve Ticaret” A.Ș și a ofertei „BMC Otomotiv Sanazi ve Ticaret” A.Ș, inclusiv actele subsecvente”, potrivit deciziei ANSC.

Primăria municipiului Chișinău este obligată în termen de 15 zile de la primirea deciziei să reevalueze oferta prezentată de „Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayii ve Ticaret” A.Ș. pentru a stabili neconformitățile, precum și oferta „BMC Otomotiv Sanazi ve Ticaret” A.Ș.

Amintim că Primăria municipiului Chișinău a desemnat compania producătoare „ISUZU Anadolu Otomotiv Sanazii ve Ticaret", câștigătoarea licitației pentru livrarea a 100 de autobuze care vor fi puse în circulație pe străzile din capitală.

Totodată, pe 20 octombrie, Consiliul municipal Chișinău a aprobat astăzi, 20 octombrie, un proiect de decizie privind contractarea de către municipalitate a unui împrumut în valoare de 261 milioane de lei. Banii vor fi utilizați pentru procurarea a 100 de autobuze de către Î.M. ,,Parcul Urban de Autobuze".

ANSC / Sursa:ANSC

Vedeți documentul integral mai jos.


Pub