(video) Primul smartphone antibacterian din lume care folosește ioni de argint pentru a reduce răspândirea microbilor cu 99,9% în doar 24 de ore

Recent, Bullitt a anunțat primul smartphone antibacterian din lume care folosește ioni de argint pentru a reduce răspândirea microbilor cu 99,9% în doar 24 de ore. Smartphon-ul antibacterian se numește CAT S42, și este un telefon entry-level făcut pentru a fi durabil și versatile, perfect pentru uz militar, scrie playtech.ro.

În prezent, telefonul este vândut la 400 de dolari, dar modelele care sunt echipate cu tehnologia antimicrobiană Biomaster vor fi disponibile abia în 2021.

Bullitt speră să facă toate smartphone-urile CAT antibacteriene până anul viitor. Deși nu ucide cu adevărat coronavirusurile, acesta împiedică răspândirea agenților patogeni. Dispozitivul poate reduce transmisia microbiană cu 80% în 15 minute și 99,9% în 24 de ore.

Această tehnologie folosește ioni de argint în timpul fabricării pentru a crea protecție permanentă împotriva agenților patogeni și a inhiba răspândirea lor pe suprafața telefonului, pentru a reduce nivelul microbilor.


Pub