(video) Momentul în care un tânăr este lovit cu pumnul în față și lăsat fără telefonul mobil, în plină stradă la Botanica

Un bărbat a fost agresat și lăsat fără telefon mobil, în plină stradă pe bulevardul Dacia. Incidentul s-a produs acum circa o lună, imaginile fiind surprise de camerele de supraveghere din apropierea locului unde s-a produs incidentul. Oamenii legii au reușit să găsească persoana care s-ar face vinovată de furt, fiind vorba despre un bărbat de 30 de ani, care este originar din Rezina, anterior judecat pentru furt și jaf.

Totul s-a întâmplat pe 20 octombrie, pe bulevardul Dacia. Victima, în vârstă de 45 de ani, le-a spus polițiștilor că a fost deposedat de telefon în mod deschis, aflându-se în plină stradă. La fața locului, poliția a stabilit că suspectul s-a apropiat de victimă, l-a lovit și i-a sustras telefonul mobil de model ”Samsung”, cauzându-i uu prejudiciu de 4 000 lei.

În urma cercetărilor și imaginilor de pe camerele de supraveghere care au surprins momentul comiterii infracțiunii, suspectul a fost găsit și reținut.

Audiat, acesta și-a recunoscut vina comunicând că în momentul comiterii infracțiunii era beat.

Conform legislației în vigoare bărbatul pentru fapta comisă riscă închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.


Pub