Află cine sunt mentorii programului XY Pre-Accelerator: Women Entrepreneurship

Primul pre-accelerator pentru fete și femei XY Pre-Accelerator: Women Entrepreneurship care se va desfășura în perioada 27 noiembrie - 24 decembrie 2020, va oferi participantelor oportunitatea de a interacționa și a a primi suportul calificat al profesionistilor în antreprenoriat, finanțe, comunicare, vânzări etc.

Foto: XY Partners

Timp de o lună, participantele vor lucra asupra definitivarii modelului de afacere și a structurii veniturilor, elaborarea strategiei de promovare în media și rețele de socializare, implementării infrastructurii tehnologice, creării produsului minim viabil, si lansarea primelor vânzări etc. În aceste activități, participantele vor fi ghidate și îndrumate atât de către mentorii programului cât și a invitaților speciali din exterior.

Vă invităm să cunoașteți mentorii interni ai programului XY Pre-Accelerator: Women Entrepreneurship: Alexandru Lebedev, Traian Chivriga, Dumitru Ciubatîi și Ana Alcază.

Dumitru Ciubatîi, fondator Tenerlab

Dumitru Ciubatîi / Sursa:Dumitru Ciubatîi

Dumitru Ciubatîi are o experiență vastă în domeniul IT - de la programare la crearea și gestionarea produselor. Calea sa în antreprenoriatul IT a început cu 20 de ani în urmă, atunci când a creat primele aplicații software personale.

Mai târziu, dupa un program de stagiere la Google, California, s-a întors acasă pentru a continua studiile de masterat și pentru a-si crea propria companie de dezvoltare software în Chișinău. Dumitru a conlucrat în crearea de soluții software cu diferiți clienți occidentali și, în același timp, la crearea propriilor sale produse: Fest.md, AllPrices.md și DocsPal.com, etc.

Ana Alcază, Partener XY Partners

Ana Alcază / Sursa:Ana Alcază

Ana Alcază a coordonat proiecte pentru dezvoltarea ecosistemului de startup-uri și a fost implicată în procesele interne ale companiilor de pe piața națională. A activat ca Manager pe Marketing la iHUB Chișinău, unde a setat campanii de promovare, a organizat evenimente pentru comunitate și proiecte antreprenoriale. Din 2019, activează în cadrul companiei de consultanță XY Partners, fiind responsabilă de implementarea proiectelor Wine Hacks powered by Purcari, Tech Village, Moldova Startup Week, XY Accelerator powered by Tekwill etc.

Traian Chivriga, fondator XY Partners

Traian Chivriga / Sursa:Traian Chivriga

Traian Chivriga are o vasta experienta de implementare a proiectelor și colaborare cu companii din mutiple si diverse industrii: implanturi dentare, fotbal, logistică, ospitalitate, arte, cooperare, evenimente și, cel mai recent, consultanță. A activat în mai multe organizații precum Vintage, UnArtOras, Ignite Chișinău, IHUB, Tekwill. De curând, a lansat programul pentru startup-uri XY Accelerator powered by Tekwill, care oferă mentorat și investiții financiare.

Alexandru Lebedev, fondator diez.md

Alexandru Lebedev / Sursa:Alexandru Lebedev

Alexandru Lebedev are o experiență bogată în media și social media. A lucrat încă de la înființarea start-upului digital Granat, iar din 2013 a lansat diez.md, care acum este una din cele mai populare platforme media din Moldova. Totodata, Alexandru a fost implicat de-a lungul timpului în proiecte care contribuie la dezvoltarea sectorului media regional, ca acesta să poată să monetizeze, să-și îmbunătățească imaginea unor aplicații mobile pe Google Play și să dezvolte departamentul de customer support.

Pentru a participa la primul pre-accelerator dedicat femeilor XY Pre-Accelerator: Women Entrepreneurship, vă rugăm să completati formularul de înregistrare.

Termenul-limită este 25 noiembrie 2020.

Toate actualizările despre program pot fi găsite aici.

--

Acest program este implementat de XY Partners în colaborare cu UN Women (Entitatea Naţiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen şi Abilitarea Femeilor) cu sprijinul financiar al Suediei.


Pub