O asistentă medicală, desfigurată după 8 luni de lucru într-un spital Covid. Cum era la început și cum arată acum

O asistentă din Tennessee, SUA, a arătat întregii lumi ce transformare radicală a suferit după ce a lucrat 8 luni într-un spital Covid. Tânăra a postat pe rețelele de socializare fotografii cu ea, la începutul experienței și acum. Impactul perioadei petrecute în prima linie de luptă anti-Covid-19 este evident. Cu fața desfigurată, asistenta pare cu totul altă persoană, scrie SHOK.md, cu referire la spynews.

Foto: Twitter/ kathedrals

Kathryn Kathryn este unul dintre cadrele medicale din prima linie a Statelor Unite. Asistenta are doar 27 de ani, dar fotografiile postate pe contul său de Twitter arată că povara pe care a purtat-o în ultimele 8 luni a schimbat-o profund.

După ce postarea ei a devenit virală, Kathryn a vorbit cu presa despre experiența prin care a trecut. Ea a postat două imagini, alături de mesajul: „Așa a început totul… așa este acum”.

Prima imagine o arată pe tânără după absolvirea facultății, chiar înaintea pandemiei, iar cea de-a doua este făcută ​​la sfârșitul unei ture, după 8 luni de luptă cu virusul.

Programul de lucru a lui Kathryn este foarte solicitant. Aceasta lucrează trei ture a câte 12 ore și jumătate, apoi are trei zile libere. Asistenta spune că majoritatea urmelor de la masca de protecție dispar după câteva ore, dar „cea de pe nas dispare exact la timp pentru a începe o nouă tură de lucru”.

Ce spune asistenta despre faptul dacă i-a mai rămas sau nu pasiunea pentru meserie citiți pe SHOK.md.


Pub