18:54:44 28.03.2024
Stiri

Ce mai fac și cum arată acum gemenele de la Cheeky Girls: după faimă, au ajuns falimentare și anorexice

Actualitate 25.11.2020 17:52 Vizualizări2388 Autor: Ziarul National
Ce mai fac și cum arată acum gemenele de la Cheeky Girls: după faimă, au ajuns falimentare și anorexice


În urmă cu 18 ani, gemenele Gabriela și Monica Irimia, cunoscute ca Cheeky Girls, luau cu asalt showbizul din Marea Britanie. Deși mulți au spus că muzica lor este efectiv de „neascultat”, fetele au ajuns pe primele locuri în topurile britanice. Cine nu a fredonat, măcar o dată, în glumă, Cheeky Song (Touch My Bum)? :)

Deși ulterior a fost catalogat drept „cel mai urât cântec din istorie” într-un sondaj realizat în Marea Britanie, Cheeky Song a ajuns pe locul 2 în top.
După participarea lor la show-ul de talente Popstars: The Rivals în 2002, acestea au devenit faimoase în Anglia și au avut 10 hituri în topuri, deși mogulul Pete Waterman a spus că ceva mai rău decât ele nu a existat vreodată în muzică.

DUPĂ SUCCES AU RĂMAS PLINE DE DATORII

Cum era poate de imaginat, succesul fetelor de la Cheeky Girls nu a ținut prea mult și acestea s-au trezit la o realitate crudă: pline de datorii, în pragul falimentului.

„La un an de la lansarea piesei The Cheeky Song a fost o nebunie totală. Am câștigat un premiu la National Music Awards, apoi am mers în Filipine, Tailanda, Japonia. Dar asta ne-a acaparat toată viața. Nu aveam timp de nimic și nu avem niciun prieten. Eram singure, deși cântam în fața a 100.000 de oameni”, a spus Gabriela de la Cheeky Girls în The Guardian.

Gabriela Irimia a mai povestit că deveniseră obsedate de felul în care arată. „Am pierdut controlul, am devenit obsedate de ceea ce mâncam și de gimnastică. Am devenit anorexice. Apoi casa noastră de producție a dat faliment”, a spus artista, afirmând că acest lucru le-a îngropat în datorii.

Gabriela a povestit că doi ani de zile au muncit doar ca să își plătească datoriile. Hotelul în care au locuit timp de 8 luni nu fusese plătit: „Au bătut la ușă și ne-au cerut 50.000 de lire (...) Toată lumea credea că suntem milionare și își imagina că ducem o viață fabuloasă. Dar realitatea era foarte diferită”, a mai spus aceasta, citată de profm.ro.

GEMENELE AU DEVENIT DEPRESIVE ȘI AJUNSESERĂ SĂ CATAREASCA 41 DE KILOGRAME

The Mirror scrie că deși și-au revenit de atunci, efectele acelei perioade sunt vizibile și în prezent: fetele de la Cheeky Girls au rămas cu o artrită chinuitoare, pietre la rinichi, pierdere de memorie și probleme digestive.

„Avem probleme cu memoria – ne uitam la niste poze de când călătoream prin Europa și mă întrebam dacă chiar am fost acolo. Nu îmi aduc aminte, pentru că eram bolnavă în acea perioadă”, spunea Gabriela.

OPERAȚII ESTETICE NEREUȘITE

Fetele au povestit că au simțit nevoia să apeleze la chirurgul estetician pentru a-și îmbunătăți look-ul din cauza presiunii din showbiz.

Lucrurile însă nu au evoluat așa cum sperau. Prima operație a fost un eșec. „La Garbriela era groaznic. Avea un sân mai sus și unul mai jos, orientați în direcții diferire. Arăta ciudat”, spunea Monica.

CE FAC ÎN PREZENT FETELE DE LA CHEELY GIRLS

Irish News scrie că cele două au început o nouă viață și fac diverse cursuri pentru a se reprofila. Mama fetelor a dezvăluit că Gabriela a făcut trei cursuri de cosmetică și că Monica vinde mașini.

„Ambele sunt pasionate de șofat”, spune mama lor.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md