Fotbal pe pâine: cele mai bune echipe din raionul Cimișlia și-au adjudecat Cupa satelor

Fotbal pe pâine: cele mai bune echipe din raionul Cimișlia și-au adjudecat Cupa satelor

În data de 22 noiembrie curent, Secția Cultură, Tineret și Sport din cadrul Consiliului Raional Cimișlia, a organizat finala Cupei Satelor-2020 la fotbal, cu genericul „Toamna Aurie”, între echipele satelor Porumbrei și Mihailovca.

Spectatorii prezenți la meci au avut parte de vreme bună și, desigur de un adevărat spectacol fotbalistic. Ambele echipe având în lot fotbaliști de valoare, au dominat pe rând, încheind meciul la egalitate 0:0 în timpul de bază, și numai în prelungiri, sportivii de la Mihailovca au reușit să marcheze de două ori, prin Marin Stan, de la  lovitura de 11 metri, și Sergiu Cîrchelan.

Astfel, sportivii de la Mihailovca, antrenați de experimentatul Ștefan Stoica, și-au adjudecat victoria și au intrat în posesia „Cupei Satelor-2020”, care a fost înmânată de către președintele raionului Cimișlia, Mihai Olărescu. Acesta a fost asistat la eveniment de către inspectorul federal al Federației Moldovenești de Fotbal, Vlad Cebotari.

Ambele echipe au fost distinse cu medalii și diplome de gradele respective, mingi de fotbal și premii băneşti, iar celor mai buni jucători din ambele echipe (portar, fundaș, mijlocaș, atacant) le-au fost decernate diplome personalizate la nominalizările respective.

Astfel, echipa învingătoare, FC Mihailovca, a obținut dreptul să se dueleze duminică, 29 noiembrie 2020, ora 11:00, cu campioana raionului în exercițiu, FC Lipoveni.

Vă așteptăm cu drag la ultimul acord fotbalistic din acest an din raionul Cimișlia.

You May Have Missed