/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Platforma DA: „Oamenii trebuie să plătească doar pentru apa consumată, nu și pierderile de sistem care sunt incluse în facturi”

missing
25 noiembrie 2020, ora 12:23

Oamenii trebuie să plătească doar pentru apa care o consumă, nu și pierderile de sistem care sunt incluse în facturi. Declarația îi aparține deputatului Vasile Năstase. Prin urmare, acesta a prezentat un proiect de lege care a fost înregistrat în Parlamentul Republicii Moldova cu privire la modificarea, amendarea Legii nr. 303 privind serviciul public de alimentare cu apă şi de canalizare.

„Este un proiect de lege foarte important pentru oameni. Au fost mulți cetățeni care s-au adresat la consilierii CMC despre acest lucru. Esența modificării este următoarea: dacă acest proiect de lege va fi votat, atunci consumatorii vor achita doar ceea ce arată pe contorul lor de apă, nu și cheltuielile pentru pierderile de sistem care sunt incluse acum în facturi. Totodată, prin această lege, operatorii vor fi obligați să încheie contracte individuale cu consumatorii”, a menționat deputatul.

Potrivit lui, acesta este un proiect social, un proiect ce ține de restabilirea echității pentru cetățeni, care au dreptul să achite doar ceea ce consumă .

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram