image
Sursa foto: politiacapitalei.md

Crimă în capitală: Un bărbat și-a ucis în bătaie amicul și l-a lăsat să zacă lângă calea ferată din sectorul Râșcani

Și-a ucis în bătaie amicul de pahar și l-a lăsat să zacă lângă calea ferată din sectorul Râșcani al capitalei. Un bărbat în vârstă de 37 de ani din Ștefan Vodă riscă 15 ani de pușcărie pentru omor.

Cadavrul victimei în vârstă de 44 de ani a fost depistat la data de 19 noiembrie curent de un echipaj al BPRO, lângă calea ferată din apropierea străzii Luncii din sectorul Râșcani . Pe corpul acestuia, în regiunea cutiei toracice și a feței au fost depistate mai multe urme de lovituri, în urma cărora a și survenit decesul bărbatului.

Potrivit poliției totul a avut loc într-o locuință improvizată. Cei doi au consumat împreună băuturi alcoolice, iar la un moment dat între aceștia s-a iscat un conflict care a degenerat în bătaie. Suspectul i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu pumnii.

Bănuitul a fost reținut și escortat la inspectorat, iar în cadrul audierilor și-a recunoscut vinovăția. Acesta a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru ,,Omor”. El riscă până la 15 ani de pușcărie.

Noutăţile partenerilor

comentarii: