Alaiba îi răspunde lui Platon și-l numește „spălător de miliarde”

„Nu comentez minciunile spalatorilor de miliarde” - acesta a fost răspunsul deputatului Partidului Acțiune și Solidaritate, Dumitru Alaiba la acuzațiile aduse de către omul de afaceri, Veaceslav Platon, potrivit cărora interpelarea la Procuratură pe cazul Moldasig ar fi fost fost expediată în schimbul a 1000 de euro, plătiți de Ilan Șor. Deputatul PAS a oferit comentariul la solicitarea UNIMEDIA.

Foto: UNIMEDIA

Scandalul dintre cei doi a izbucnit după ce Alaiba a expediat o interpelare către organele de drept în care cere să investigheze cazul Moldasig.

Veaceslav Platon afirmă că sesizarea s-a trimis cotra cost, iar î spate strau interesele lui Ilan Șor și Vladimir Plahotniuc.

Scandalul ce vizează Moldasig ia amploare. După ce omul de afaceri, unul dintre acționarii Moldasig, Veaceslav Platon, a declarat că decizia Comisiei Naționale a Pieței Financiare de a prelua administrarea companiei de asigurări este ilegală, iar în spatele ei ar sta Vladimir Plahotniuc și Ilan Șor, CNPF vine cu precizări, menționând, totodată, că Platon nu a figurat și nu figurează cu statut de „acționar” în actuala Moldasig SA și fostele companii de asigurări „ASITO” SA și „ALLIANCE INSURANCE GROUP”. Asta deși omul de afaceri spune că este acționar Moldasig încă din 2012. Totodată, și compania Moldasig a venit cu o nouă reacție la ultimele acțiuni și declarații ale CNPF.


Pub