Șefa laboratorului Château Vartely, Nina Ceban, s-a stins din viață

S-a stins din viață Nina Ceban, șefa laboratorului Château Vartely – un nume cunoscut în domeniu care și- a consacrat toată viața profesiei și care pe perioada întregii activităţi în cadrul vinăriei a dat întotdeauna dovadă de profesionalism, responsabilitate, perseverenţă şi devotament. „S-a bucurat mereu de stima colegilor, colaboratorilor și fiecare din oamenii care au cunoscut-o i-au apreciat modestia și dorința permanentă de a munci”, se arată într-un comunicat al Château Vartely.

Foto: Necrolog

Nina Ceban s-a născut în rnul Camenca, în anul 1948, după absolvirea școlii din localitate și-a urmat studiile la Universitatea Tehnică din Chișinău, pe atunci Institutul Politehnic, iar imediat după absolvire și a dedicat cunoștințele obținute în domeniul tehnologiei și producerii vinului. Din 2006 și a început activitatea la Château Vartely unde a activat până în ultima zi a vieții sale.

Ne exprimăm profundul respect pentru toată munca și sârguința depusă în dezvoltarea companiei, pentru contribuția adusă în vinificație și toate realizările personale și profesionale.

Suntem profund îndurerați de această pierdere enormă și în aceste momente de mare tristețe, transmitem condoleanțe și compasiune familiei îndurerate, rudelor și celor apropiați.

Dumnezeu să o odihnească în lumea celor drepți!

Compania Château Vartely


// console.log('no ads situation')