19:54:16 16.04.2024
Stiri

De ce umblă un șofer cu un telefon mobil lipit cu scoci de stopul mașinii?

Actualitate 24.11.2020 07:30 Vizualizări1383 Autor: Ziarul National


De ce umblă un șofer cu un telefon mobil lipit cu scoci de stopul mașinii?

Un șofer a fost văzut circulând prin oraș cu un telefon mobil lipit cu scoci de stopul mașinii. Motivul pentru care dispozitivul a ajuns acolo este de-a dreptul hilar.

Imaginile au apărut în presa din Ucraina, după ce șoferul a fost fotografiat circulând prin Kiev cu telefonul ancorat zdravăn de stopul din dreapta al unui Porsche 911 de culoare albă. Un alt participant la trafic a apelat numărul de urgență. Acesta a raportat apariția suspectă pe o stradă din centrul capitalei ucrainene.

Autoritățile au identificat rapid proprietarul mașinii, scrie Autoblog.md. Mai multe echipaje s-au deplasat la domiciliul acestuia. Polițiștii au văzut cu ochii lor telefonul lipit de stopul mașinii sport de culoare albă. Aceștia au apelat la ajutorul unei ambulanțe și al unei echipe de geniști, de teama unei posibile explozii. Pentru a nu-i pune în pericol pe locuitorii din zonă, pe pietoni și pe șoferi, polițiștii au decis să restricționeze temporar accesul în zonă până la rezolvarea problemei.

Polițiștii l-au căutat insistent pe proprietarul mașinii. În cele din urmă, acesta și-a făcut apariția în parcare și a fost uluit când a văzut asemenea desfășurare de forțe în zonă. Acesta a dezlipit singur scociul de pe stopul vehiculului și a recuperat telefonul mobil.

Bărbatul le-a dat oamenilor legii o explicație uluitoare. Cel mai probabil, a fost modul prin care fosta iubită i-a returnat telefonul pe care i-l făcuse cadou înainte de cearta care a pus capăt relației lor.

“Ne bucurăm că totul s-a încheiat cu bine. În cazul în care găsiți un obiect suspect, apelați numărul de urgență”, i-au sfătuit oamenii legii pe cetățeni după incidentul bizar care a avut loc la Kiev și după ce mai mule echipaje au fost prezente degeaba la fața locului.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md