fbpx

Putin nu-l va felicita pe Biden pentru victoria în alegerile din SUA. Motivul deciziei

Președintele rus Vladimir Putin nu-l va felicita pe președintele ales al SUA, Joe Biden, în ciuda anunțului că administrația Trump a aprobat procesul formal de tranziție prezidențială, a anunțat Kremlinul, potrivit Moscow Times.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La mai bine de două săptămâni de când proiecțiile media l-au dat drept câștigător pe candidatul democrat, președintele în exercițiu Donald Trump a anunțat pe Twitter că agenția care lucrează cu viitoarea conducere, Administrația Serviciilor Generale, va începe procesul de tranziție.

„Nu este suficient. Știți că numărarea voturilor din unele state continuă, iar fără acestea rezultatele alegerilor nu pot fi anunțate oficial”, a spus purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Peskov a mai spus că „nimic nu s-a schimbat” de la declarația sa de acum două săptămâni, că Putin nu îl va felicita pe Biden până când nu vor fi soluționate contestațiile în instanță.

Purtătorul de cuvânt președintelui rus a subliniat că felicitările Moscovei vor urma numai după încheierea tuturor procedurilor

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button