/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

/FOTO VIDEO/ Pomul de Crăciun a ajuns la Casa Albă. Melania Trump a întâmpinat careta care a adus bradul 

missing
24 noiembrie 2020, ora 11:45

În ciuda pandemiei, Casa Albă păstrează tradiția sărbătorilor de iarnă, acolo unde a ajuns deja pomul de Crăciun. Prima doamnă a SUA, Melania Trump, a participat la eveniment. Bradul a fost crescut de Dan și Anne Taylor, în Virginia de Vest.

O trupă militară a interpretat piesele „O Christmas Tree”, „O Come, All Ye Faithful” and „Hark, the Herald Angels Sing” în timp ce Melania Trump a salutat trăsura care a adus bradul la Casa Albă, scrie CNN.

Selecția pomului de Crăciun de la Casa Albă este de obicei un proces competitiv supravegheat de Asociația Națională a Pomului de Crăciun, care a furnizat arborele oficial din 1966.

Foto: AP

Foto: AP

Foto: AP

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram