image
Sursa foto: Getty Images

Zlatan, legenda de 39 de ani care dă goluri pe bandă rulantă! Ibra a reușit o dublă de senzație în Napoli - Milan

Zlatan Ibrahimovic este gata să răspundă oricărei provocări la 39 de ani - în etapa în care Cristiano Ronaldo și Romelu Lukaku și-au trecut în cont dubla, suedezul nu s-a lăsat mai prejos.

Iar atacantul a fost decisiv pentru Milan în derby-ul de pe terenul lui Napoli. A deschis scorul cu o lovitură de cap impresionantă, deși adversarul său era puternicul fundaș Koulibaly.

Tot Zlatan a majorat diferența cu o execuție care-l caracterizează - centrare Rebic și Ibracadabra a reluat în plasă din unghi cu...genunchiul. O execuție neconvențională, dar care pare o joacă de copii pentru vedeta Milanului.

A fost golul cu numărul 10 în 6 apariții în acest sezon din Serie A pentru Zlatan Ibrahimovic care își depune candidatura la Gheata de Aur. Suedezul a ieșit de pe teren în minutul 78 acuzând probleme musculare.

Zlatan Ibrahimovic este al patrulea jucător din Serie A care înscrie în toate cele 6 jocuri de când o victorie este răsplătită cu 3 puncte.

Gabriel Batistuta la Fiorentina în 1994-95, Christian Vieri la Inter în 2002-03 și Krzysztof Piatek la Genoa în 2018-19 au mai reușit performanța.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: