(foto) WhatsApp primește o nouă funcție – „Read Later”. Cum funcționează aceasta

whatsapp-pic

WhatsApp testează o nouă setare numită Read Later, aceasta fiind o îmbunătățire adusă opțiunii archived chats, noua interpretare permițând ignorarea convesațiilor, temporar sau permanent.

Read Later, noua setare WhatsApp permite oprirea temporară sau permanentă a notificărilor de mesaje nou apărute în discuțiile de WhatsApp pe care le urmărim. Așa cum spune și numele, poți opta să citești mai târziu mesajele nou postate, sau deloc, dacă consideri discuția neinteresantă. În orice caz, decizia de a citi mesajele rămâne o acțiune pur deliberată. Odată bifate folosind opțiunea Read Later, discuțiile pe WhatsApp nu vor mai declanșa alerte de notificare și nici nu vor apărea în inbox-ul de mesaje, rămânând arhivate în istoricul aplicației, scrie go4it.ro.

Opțiunea Read Later se diferențiază de funcția Mute, deja prezentă în aplicația de mobil, prin faptul că nu blochează definitiv respectivul utilizator. Mesajele sale ajung în continuare, doar că nu-ți sunt anunțate în niciun fel, rămânând să decizi mai târziu dacă vrei să le citești sau nu.

Noua funcție este disponibilă cu ultima versiuni de WhatsApp în magazinul Play Store, sau AppStore.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente