(video) Prietenul la nevoie se cunoaște. Un bărbat de 74 de ani și-a salvat câinele din gura unui crocodil

florida-man-wrestles-alligator-save-puppy-2-5fbb81e4d9e69__700

Mult cunoscutul proverb „Prietenul la nevoie se cunoaște” a fost aplicat în practică de un bărbat de 74 de ani, care a luptat cu un pui de crocodil pentru a-i salva viața propriului cățeluș de trei luni. Imaginile au fost surprinse de o cameră de luat vederi instalată cu ceva timp în urmă de Wildlife Federation și fSTOP Foundatione. Se pare că există mulți oameni neînfricați ca Richard, un bărbat din Florida care s-a confruntat cu un pui aligator, pentru a-și salva cățelușul în vârstă de trei luni.

Bărbatul se plimba împreună cu cățelușul lui pe nume Gunner în jurul iazului din curtea sa. Într-un moment, un pui de aligator a sărit spre câine și l-a tras în apă. Imediat, Richard a sărit în ajutor, a tras crocodilul la mal și a început să-i desfacă gura, ca să-și elibereze câinele din capcană.

„A ieșit din apă ca o rachetă. Nu m-am gândit niciodată că un aligator ar putea fi atât de rapid”, a declarat stăpânul câinelui pentru CNN.

El a explicat că, de îndată ce și-a văzut câinele prins între dinții aligatorului, adrenalina din sânge l-a împins în apă, unde a luptat împotriva prădătorului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente