fbpx

Constantin Țuțu nu a depus declarația de avere când era în funcția de deputat. Anunțul ANI

Fostul deputat Constantin Țuțu ar fi vizat într-un proces verbal al Autorității Naționale de Integritate (ANI) pentru că nu a depus declarația de avere la timp.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-un comunicat al ANI este menționat că trei procese verbale cu privire la contravenție au fost întocmite pentru nedepunerea sau depunerea tardivă a declarației de avere și interese personale de către un procuror din Chișinău, un fost deputat din Parlamentul Republicii Moldova și un consilier municipal din Consiliul municipiului Chișinău.

Reprezentații Autorității Naționale de Integritate au refuzat să spună cine este fostul deputat vizat, invocând legislația Republicii Moldova. Sursele ZUGO ne-au comunicat că ar fi vorba despre fostul deputat PDM Constatin Țuțu.

De asemenea, în perioada 16 – 20 noiembrie 2020, Autoritatea Națională de Integritate a inițiat cinci controale pe avere în privința unui deputat din Parlamentul Republicii Moldova, unui membru al Comisiei Electorale Centrale, unui fost procuror anticorupție din Chișinău, unui procuror din Dubăsari și a unui șef de Oficiu teritorial al Cancelariei de Stat.

În procedurile ANI sunt vizați și patru primari din raioanele Drochia, Cantemir, Basarabeasca, Sîngerei și trei consilieri locali din Stăuceni, raioanele Șoldănești și Cahul. Totodată, au fost aplicate amenzi în sumă totală de 11.250 de lei.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button